Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başarılı Olmak İçin Kendine Trabzonspor'u Örnek Alan Takım

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sivas daha yeni nesil bizans oyunlarını görmedi. Az bi palazlansınlar alırlar aşağıya. Bize ki 2005'te yedirmediler, Sivas'a mümkün değil.

Bu Lig'de şampiyon olabilecek 4 takım vardır. Trabzonspor'da bu günlük güç olmayabilir ama potansiyel mevcut.

Onlar treni 20 sene önce kaçırdılar. (Taraftar profili, sayısı, şehir takımını sahiplenme olgusu,...)

Artık makas kapanamayacak kadar açıldı.
    En son AyKaN tarafından düzenlendi; 29.12.2007, 12:41.

Yorum

bırakın arkadaşlar bu sivas muhabbetini trabzonspor denilen olgu tabiri caiz ise küllerinden doğuştur birey olma topluma kendini ispat ve yaşadığın yere borcunu ödeme asalet trabzonsporu başarıya taşıyan en önemli etkendir bugünde trabzonspor için gereken tek şey takımının futbolcusunun taraftarının şenol güneşin dediği gibi önemli olan her evin oğulları olmak olgusu bırakın sivası trabzonspor şampiyon olamıyosa kimse olmasın ligin üstüne taş düşsün ertelensin trabzonspor haricinde hiç bir spor olgusu türkiyede beni ilgilendirmemekte

Yorum

Insallah Sivasspor bu cikisini sürdürür. Özellikle Süper Lig'de futbol acisindan bir kalite olusturulmusken Anadolu'dan bir sampiyon Türk Futbolunu tamamen degistirir belki de Federasyon'da istedigimiz adalet saglanir.
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Önce içerde oynadığı maçlarda fb, bjk ve gs gol attığında "çıt" çıkmayacak o stadyumdan. Sonra "büyüklük" vb gibi kelimelerin içinde geçtiği cümleleri kurabilirler.

Ayrıca, bütün ön yargımı, antipatimi bir kenara bırakarak söylüyorum. Sivasspor'un başarısı sadece iyi bir jenerasyon ve bizden aldığı gazın takımı götürmesiyle ilintili. Başkanları fb'li, hocaları da öyle. Her ikisinin de mental açıdan bir farklılıklarının, entellektüel kapasitelerinin olmadığını düşünüyorum. Sivas'ın hocası Aykut olsa, Tolunay olsa, Rıdvan olsa, Ünal olsa, ne bileyim, Lucescu olsa biraz korkardım. Hala asker selamıyla poz veren, "şampiyon olmak istemiyoruz" diye -güya- spekülatif göndermeler yapan takımın hocası kriz yönetemez. Başkanlarını saymıyorum bile...

Ama bir şeyi ispat ettiği için tebrik ederim Sivas'ı. Birincisi, bu ligde başarılı olmak için çok büyük topçulara ihtiyaç yok. Ama işini yapan topçulara ihtiyaç baki. 2.si, eğer herkesin dilindeki "ekonomik güç" bu kadar önemli olsa her sene FIFA kulüplerden mal varlığı listesi ister, birinciyi şampiyon yapardı. Sivas da elindeki gücü verimli kullanarak iyi bir çıkış yakaladı.

Ama dediğim gibi, hocaları ve başkanları gibi bir şansızlıkları var. Biz de çok daha iyi bir kadro yakalamış ama bunu ZD'a emanet etmek gibi bir gaflete düştüğümüz için korka korka çıktığımız Kiev'e elenip madara olmuştuk. Ersun Hoca kalır ve istediği 4-5 adam alınırsa futbol kalitesi neymiş, nasıl başarılı olunurmuş görürüz. Bülent'le, Odyakmaz'la, 3 İstanbul takımıyla yapılan maçlarda "bugünlük kusuruma bakma Sivas" diyen taraftarla olmaz o işler.

Yorum

Sıvas öyle böyle 3 puanı haksız da olsa bir başarı elde etmiş.3 puanı taploda dahil edilmezse yine çok iyi bir konumdalar.Lakin şampiyon olmalarını istemem.Çünkü zaten istanbul basını bize karşı ondan sonra milletle uğraş büyüklük tartışması için.Milletin işine gelmiyor.Büyüklük Geçmişteki Başarılarla elde edilir.Ezikler hala geçmişdeki başarılarından övgü ile bahsederken biz bahsettiğimiz zaman onlar önceden diyerek kendilerine bir pay çıkarma çabasında.Hala en büyük takımlardan biriyiz ve her zamanda öyle olacak.İsterse Anadoludan 5 tane daha şampiyon çıksın...Ama 6 lig şampiyonluğu,7 Turkiye kupası,sayısını bilmediğim başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı kupası.avrupadaki geçmiş yıllardaki başarılı sonuçları geçerseler Ozaman diyecek birşey yok....
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Önce içerde oynadığı maçlarda fb, bjk ve gs gol attığında "çıt" çıkmayacak o stadyumdan. Sonra "büyüklük" vb gibi kelimelerin içinde geçtiği cümleleri kurabilirler.

Ayrıca, bütün ön yargımı, antipatimi bir kenara bırakarak söylüyorum. Sivasspor'un başarısı sadece iyi bir jenerasyon ve bizden aldığı gazın takımı götürmesiyle ilintili. Başkanları fb'li, hocaları da öyle. Her ikisinin de mental açıdan bir farklılıklarının, entellektüel kapasitelerinin olmadığını düşünüyorum. Sivas'ın hocası Aykut olsa, Tolunay olsa, Rıdvan olsa, Ünal olsa, ne bileyim, Lucescu olsa biraz korkardım. Hala asker selamıyla poz veren, "şampiyon olmak istemiyoruz" diye -güya- spekülatif göndermeler yapan takımın hocası kriz yönetemez. Başkanlarını saymıyorum bile...

Ama bir şeyi ispat ettiği için tebrik ederim Sivas'ı. Birincisi, bu ligde başarılı olmak için çok büyük topçulara ihtiyaç yok. Ama işini yapan topçulara ihtiyaç baki. 2.si, eğer herkesin dilindeki "ekonomik güç" bu kadar önemli olsa her sene FIFA kulüplerden mal varlığı listesi ister, birinciyi şampiyon yapardı. Sivas da elindeki gücü verimli kullanarak iyi bir çıkış yakaladı.

Ama dediğim gibi, hocaları ve başkanları gibi bir şansızlıkları var. Biz de çok daha iyi bir kadro yakalamış ama bunu ZD'a emanet etmek gibi bir gaflete düştüğümüz için korka korka çıktığımız Kiev'e elenip madara olmuştuk. Ersun Hoca kalır ve istediği 4-5 adam alınırsa futbol kalitesi neymiş, nasıl başarılı olunurmuş görürüz. Bülent'le, Odyakmaz'la, 3 İstanbul takımıyla yapılan maçlarda "bugünlük kusuruma bakma Sivas" diyen taraftarla olmaz o işler.
              cok dogru !!!
              "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

Sivasspor'un alkışlanacak tek özelliği, futbolcularının ligin ilk yarısı boyunca sarfettiği emektir. (Bizden aldıkları 3 puan hariç tabi) Onun dışında Sivasspor'un bu günü ile Trabzonspor'un asr-ı saadet devri arasında hiçbir paralellik görmemekteyim. Şampiyon olacaklarsa sevinirim ama bir şartla: İkinciyle aralarındaki PUAN FARKI EN AZ 4 OLMALI.
                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

sivasın bugünkü durumu zamanında denizli gençler antep kayseri vb.. gibi takımların dönem dönem yakaladığı havadan ibaret.
                  bunu uzun süre kaldıramazlar.
                  bütün bunlar biyana daha 17 tane oynanmamış maç var. düşününki çok çok kaliteli 3 adam aldılar. 2. yarı çok daha ii oynuyorlar. bu bile yetmeeeezz. çünkü neye uğradıklarını şaşırırlar. cem papilanın metin tokat ın yeni versiyonları ile tanışırlar. daha 17 maç var diye henüz masa başı işler devreye girmedi. iş ciddiye binsin neye uğradıklarını şaşırırlar.
                  düşünsenize febe ile şamp. mücadelesindeler. zamanında fenerium marka eşofman giyen bu takımı alt etmesi çok kolay dır. ha edemezsen cem papilanın yeni versiyonları devreye girer. yedirmezler.
                  sivasa tavsiyem şu günleri ii değerlendirsinler. bidaha böle bi sıralamayı göreceklerini sanmam
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

ya ne şampiyonluğu
                    trabzonun yaptığı 100 yılda bir olur
                    yani sivas vb benzeri bi takımın şampiyon olması için yaklaşık 70 sene daha beklemek lazım
                    Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

bu benzetme bence hiç yakışmamış .. sivasspor trabzonspor benzetmesi.. olacak gibi değil.. yalakalık yalan dolan almş başını gidiyorr sivassporda.. bir hocaları var ki birgun sampiyon olmayacagız birgün vazgectik olacagız sanki ellerindeymiş gibi.. başkanları desen tam b ir kıvrak.. (şu bir gercek bizim başkandan başarılı) bi kıyıdan büyük takımlara yalanıyor bir kıyıdan federasyona.. Biz trabzonluyuz Trabzonsporluyuz her zaman farklıyızdır .. tekizz...
                      Trabzonspor

Yorum

Gitsin ikinci ligde şampiyon olsunlar

Bizi örnek alıyorlarsa önce asaletimizi örnek alsınlar. Öyle katakulleyle, haram 3 puanla lider olmakla olmuyor.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gitsin ikinci ligde şampiyon olsunlar

Bizi örnek alıyorlarsa önce asaletimizi örnek alsınlar. Öyle katakulleyle, haram 3 puanla lider olmakla olmuyor.
                          İlhan yazdıklarına yürekten katılıyorum....

Yorum

İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet.ben de arkadaşlarımla bu konu üzerinde konuşuyordum.sivasın bu çıkışları trabzonsporun o yılardaki çıkışını andırıyor.sivas büyük başarılar yakalaması süpriz olmaz..
                            hiçmi hiç sanmıyorum.sivas şok bir düşüşe geçeçek ve bizim alt sıralarımıza yerleşicek.ahada buraya yazıyorum.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Bu tamamen kurgusal senaryo kime ait bilemiyorum ancak beni tatmin etmedi.Son 23 yılında şampiyon olamayan takımı kendi kentinde bile tutan çocukların oranı % 50'nin altına inmişken ( sene başında bir yerel gazetenin Trabzondaki ilköğretim okullarında yaptırdığı ankette; Hangi takımı tutuyorsunuz sorusuna verilen yanıtlarda TS'u tuttuğunu belirtenlerin oranı % 46 çıkmış) nasıl başka bir kentin futbol takımı ve yöneticileri örnek almasına inanabilirizki.Belliki TS'lu bir arkadaşımız tamamen duygusal bir '' Self emotional ejection '' yapmış.
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

yok biz olamayacaksak sampiyon anadoludan cıksın edebiyatı yapan arkadaslara soruyorum.sanki sampiyonluklara doymus takımın taraftarın yorumları olmuyomu bu.24 sene gecti kacımız sampiyonluk gordu.biz sampiyon olamayacaksak kimse olmasın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X