İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Besiktas'in gruptan cikmasini istedigimi soylemedim ki. Cikmamalarini istiyorum zaten sikeci pisliklerin...İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye ? O gol olmasa bence Beşiktaş gruptan çıkamazdı. Çünkü bu Beşiktaş'ın Stoke City'i yenme şansı bence yok.
Yorum
-
Pardon o zaman...İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBesiktas'in gruptan cikmasini istedigimi soylemedim ki. Cikmamalarini istiyorum zaten sikeci pisliklerin...Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
BJK % 95 gruptan çıkar. Stoke zaten beraberlikle çıkmayı garantiledi. Tabii son maçta liderlik için yine zorlayacaklardır. Kiev'le BJK ikili averaja kaldılar ancak her iki maçta 1-0 bittiği için genel averaja bakılacak. BJK'nin genel averajı 4, Kiev'in ise 0. Olur da Kiev 4 farkla Maccabi'yi yener, BJK'de Stoke'a 1 farkla yenilirse gruptan Kiev çıkar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
bu macta bjk yenmesini istedim acaba bu mac berabere kalsa bjk hakeme kizacaklardi hakem ayni hilbertin bizim macta yaptigi gibi yahudi oyuncu yapti sari almadi attiklari golde faul varmiydi tam anlamadim ama sanki bana kalsa yok gibiydi yanila bilirim o konudaYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
maç içinde hırçın ama gerçekten insan gibi insan.bir pozisyonda yanlışlıkla taç çizgisinden dışarı çıkarak top toplayıcı kıza çarptı maçtan sonra gidip gönlünü aldı.bunu her insan yapmaz.İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer Takıma Bi Quaresma Lazım
Büyük Zevk Alıyor İnsanGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum