Maç bitti.2-1
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Bizi elestirenler utansin.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
-
Beşiktaş'a yazık oldu. Çok iyi mücadele ettiler. Bu oyuna en azından 1 puan iyi giderdi ancak Bjk'nın hocası tam bir rezalet. Necip'i alıp Ernst'i oyuna sokmak kadar saçma bir şey görmedim ben hele de Aurelio'nun çıkıp Holosko'nun girmesi ! Simao ve Edu yokları oynarken oyundan çıkardığı adamlara bak ben bile sinirlendim vallaha ekran başında
Kazimişi gzas vorertYorum
-
Aynen.. Herif kesinlikle kendi adamlarini oynatiyor.. Edu sahada yoktu zaten ona bu kadar dayanmasi da komedi, Simao da sahada var miydi belli degil.. Quaresma sorumluluk aldi surekli ama yetmedi... Besiktas bu hocayla bir yere gidemez zaten..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.Yorum
-
Yorum
-
valla bizim oynadigimiz topla bjk nin oynadigi top arasinda daglar kadar fark var.
yanliz bu dag isterse saturn buyuklugunde olsun farketmez ben yine kotu futbol ve 3puani tercih ederim.
1ay sonra kimsenin aklinda oyun kalmayacak(liverpool macindaki gibi) tarih sonucu yaziyor sadeceT.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.RYorum
-
evet katılıyorum..
dediğin gibi bu istanbul medyası yüzünden kaybetmelerini istiyorum..
futbolu gerçekleriyle yazmayı öğrenecekler..
abartılı futbol magazinciliği yapmaktan başka bir şey bilmeyen istanbul medyası..Yorum
-
bobo gibi adamı gönderirisen böyle mallarla anca bu kadar olur...Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...Yorum
-
Lille'i 10 dk ceza sahasına hapsettiğimiz topu daha Barca dan göremedikvalla bizim oynadigimiz topla bjk nin oynadigi top arasinda daglar kadar fark var.
yanliz bu dag isterse saturn buyuklugunde olsun farketmez ben yine kotu futbol ve 3puani tercih ederim.
1ay sonra kimsenin aklinda oyun kalmayacak(liverpool macindaki gibi) tarih sonucu yaziyor sadece
İlk yarıdaki top ise tamamen 1 puan iyidir saçmalığından. Umarım böyle bir saçmalığı bir daha yapmayız.
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREKYorum
-
şu biz Türkler gidp yabancı stadlarda bagırıyoruz falan sesimizi duyurmak için ya acaip gülüyorum. adamlar efendi efendi maça gelmiş izlemeye zevk almaya bizimkiler yırtınıyorlar. ne oldu bağırdında yendinmi
. önemli olan saçma sapan bagırmak değil. dogru tepkiler vermek stadça maç içinde.
Önce TRABZONSPOR
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum