Penaltı ve gol. Rezalet. Üzüldüm şahsen. Yazık.. Schuster denen kibir abidesinin zararı var bu takıma..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Quaresma kırmızı kart ikinci sarıdan
Maç bitti.En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 17.02.2011, 21:53.
Yorum
-
Q7 tam salak
oynamayacaksan bile Kiev'e gidilmez mi
Suster aciklamaya yapacakmis, biz türkiye dedik ama avrupanin civisi kaymis diye. herkez geri gidiyor, herkez 60larin futbolunu oynuyor. Ama biz herzaman önümüze bakacagiz. Bu duvarlari yikacagiz.En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 17.02.2011, 21:56.
Yorum
-
Bjk nin bugünkü tek oyuncusu Quaresma Kırmızı yedi. Beşiktaş 4-1 yenildi. Türk futbolu adına üzüldüm. Ama Schuster denen Kibir Abidesinin artık haddini bilmesi gerek.. Schuster'e ders olsun bu. Herkes konumunu bilecek.Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..
Yorum
-
onu bunu bırakında bizim 3 güney amerikalının videosu
Yorum
-
Taraftar ve yönetim popülistlik derdine düşmüşler çoktan.Klübe 10 yıl aşkın hizmet etmiş,sembol olmuş bir futbolcuyu direkt olarak takımdan gönderiyorlar.Bugün ise çoğu futbolcu ıslıklandı.Ama ben Guti'nin,Almeida'nın,Quaresma'nın,Simao'nun,Hilbert'in ıslıklandığını görmedim henüz.
Taraftar günah keçilerini çoktan belirlemiş.Yönetim ise bütün ipleri Schuster'in eline vermiş.Schuster ise ip atlıyor.
Beşiktaş'ın sonu hayırlı değil.Fenerbahçe maçına gelicek olursak eğer,Beşiktaş yenilmez.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum