Ibrahim üzülmezin neden cikisi verildi renkdaslarim?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İbrahim Toramanla kavga ettiler.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIbrahim üzülmezin neden cikisi verildi renkdaslarim?Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..
Yorum
-
aslinda avrupada türk takimlarini desteklerdim ama bjk taraftarlarin 2 yari sezonu baslamadan forumlarda hava atiyorlardi insallah onun icin daha cok vark yesin diyorum.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIbrahim üzülmezin neden cikisi verildi renkdaslarim?
Teo gibi Üzülmezde Kroşeyi çakmış abi

"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Sinema izler gibiyim Çarşı'nın en ufak etkisi yok.. :/Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..
Yorum
-
İlk olarak Haçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinema izler gibiyim Çarşı'nın en ufak etkisi yok.. :/
Benim de o dikkatimi çekti hatta bi ara izlerken acaba televizyonun sesini mi kısık unuttum diye kontrol bile ettim
Yorum
-
Yine mi kapidan kovmuslar,benim adim caferse o ibo bacadan yine iceri dalar.İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeo gibi Üzülmezde Kroşeyi çakmış abi

"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Doğduğu gün.İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleççç Hakan yuhlaniyor
Soru; Hakan ilk hatali cikisini nezaman yapmisdir.?
Yorum
-
80'li yıllardaİlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleççç Hakan yuhlaniyor
Soru; Hakan ilk hatali cikisini nezaman yapmisdir.?
Yorum
-
Dogruİlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğduğu gün.
Volkan Babacan
Ufuk Ceylan
Hakan
Onur olmasa, Ülkenin kalesi yol gecer hani olur
Birde fbli volkan var ama o 30a vardi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum