Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• porto menejeri maçtan sonra siz anlamazsınız avrupada oynamaktan der mi?
    [ille d' 7]

Yorum

• ahahhaha 90+2 Bobo skoru 3^ün 1^ine taşıyor

Yorum

• Çok rahat bir gol attı Bobo.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Biz futboldan anlamayız, Shuster bilir

Yorum

• Bazı arkadşalar dalga geçmiş ama ben üzüldüm

Çünkü bana göre beşiktaş çok iyi top oynadı.Hatta porto bence şaşırdı buna.10 kişi kalmadan öncede iyi oynadı.10 kişi kalınca 2. yarı nerdeyse bjk tek kaleye döndürdü oyunu.Maçın adamı kuşkusuz hulk.Adam tek başına takımını sırtladı.

Özellikle bursalı fb li taraftarlar bunla hiç dalga geçmesin.Bjk en azından pas yaptı bir sürü organize atak ve pozisyonu var.Üzüldüm çünkü 3-1 yenilmeyi haketmediler.Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bjk 10 kisilik porto dan fark mi yedi?

Yav ben bu bjk yi bize karsi favori gösterirken fazla abartmisim galiba.
            Cafer abi herzamanki skora dayalı yorumculuğunu gösterdin.Daha önce bjk nin bize asla rakip olamayacağını söyleyen ben bugün bjk yi çok beğendim.
            En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 21.10.2010, 21:59.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• beşiktaş futbol oynamadı. Porto oynadı. 2. yarının başında saçma sapan saldırmaları ne!
              Üzülmezin öne çıkması, Toramanın orta alanda durması.?
              dersin maç bitiyo?
              Hemen alırsın öle topu içeri. Adamın karşısındaki Ersen Martin, Umut bulut değil 2 kere gelsin birini atsın?
              Lafın özü, biz futboldan anlamayız?!
              En son Emre7 tarafından düzenlendi; 21.10.2010, 22:08.
              [ille d' 7]

Yorum

• Bejeke Avrupa'yı bizden iyi bilir, susalım biz.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazı arkadşalar dalga geçmiş ama ben üzüldüm

Çünkü bana göre beşiktaş çok iyi top oynadı.Hatta porto bence şaşırdı buna.10 kişi kalmadan öncede iyi oynadı.10 kişi kalınca 2. yarı nerdeyse bjk tek kaleye döndürdü oyunu.Maçın adamı kuşkusuz hulk.Adam tek başına takımını sırtladı.

Özellikle bursalı fb li taraftarlar bunla hiç dalga geçmesin.Bjk en azından pas yaptı bir sürü organize atak ve pozisyonu var.Üzüldüm çünkü 3-1 yenilmeyi haketmediler.Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.

Cafer abi herzamanki skora dayalı yorumculuğunu gösterdin.Daha önce bjk nin bize asla rakip olamayacağını söyleyen ben bugün bjk yi çok beğendim.
                  Ben maca bakmadim yazdigim mesaj da daha cok espri anlamliydi.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• iyi oldu kargalara...rapid wien burda bi süpriz yapıp kupaının deşına atabilir bunları...
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Kayseri maçında kaybedilecek puanlar sonrası bahane hazırdır artık.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Portooo Maviii

Yorgunuz. haftasonu Kayserispora bu sebeple kaybedeceğiz.
                        Şuster
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          portooo maviii

yorgunuz. Haftasonu kayserispora bu sebeple kaybedeceğiz.
                          Şuster
                          :d:d:d:d:d:d:d:d:d

Yorum

• Porto yenecegi belliydi mac öncesinden ben olsam maca cikmiyip dinlenik kayseriye giderdim...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bjk nihat yerine adam gibi forvtleri olsa ilk dakikalarda o golu atip rahat mac alirlardi Allah dan yok öyle forvetleri. Birde Milli takimdan kurtulsak Nihat dan artik zamani gecti onun eskiden iyi olabilirdi ama o eskidendi
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Şimdi bunlara diyorsun avrupayı bizden daha iyi bilen şuster nerdesin diye, sonra hemen çok sevinmişsiniz Bir TÜRK takımının yenilmesine diyorlar .Ben yarın sınavım olduğu halde hem bursanın hem bjk nin maçını 90 dk izledim(elimde soru kağıtlarıyla), kesinlikle Türk de olsa rakibim deyipte avrupada başarısızlığını istemem.O kadar Türk takımı olmamızı koruyacaksak elin şusteri Türkiyenin önemli takımlarından biri hakkında yaptığı "siz avrupadan anlamazsınız açıklamasını yapıyorsa o zaman da Türk kulüp kardeşliği (!)korunmalı.BJK yönetimi demeli "dur bakalım şuster sen ne diyorsun"..Ayrıca başarısızlıklarının altında da böyle bahaneler bulmasınlar.Her ne kadar şusterr bilmesede bizde bu sene anfieldde zorladığımız LİVERPOOL gibi bir rakibin maçından3 gün sonra FENERBAHÇE yi yendik ve 3 gün sonra tekrar avni akerde LİVERPOOL a kök söktürdük elimizden kaçırdık.Öyle rapid le oynayıpta AVRUPA YORDU demedik
                                Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X