Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursa yediği golden sonra toparlandı biraz akıllı oynasalar gol bile atabilirler.ManU'da forvet diye Macheda diye bir adam koymuşlar takımın el freni gibi oynuyor.Berabatov girerse işler değişir.
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yillardir Trabzonspor tarafindan genelde hayal kirikligina ugratildigim icin.

Bursaspor gecen sezon sampiyon oldugundan beri aci gercekleri cekinmeden yazmaya ve söylemeye karar verdim.
      yaşınız benimkinin 2 katı ve yılların vermiş olduğu birikikim var üstünüzde ancak sürekli görüyorum yazmış olduğunuz yorumlar sürekli 2li tartışmaya dönüşüyor ve sonu tatsız bitiyor malesef.O yüzden sormak istedim.Ve anladımki yılların vermiş olduğu birikim ve sabır artık doruk noktasına gelmiş ancak birisinin imzasında görmüştüm çok güzel yazıyordu;

SEN AĞLAT BİZ SEVERİZ SENİ;
      AŞKIN RENGİ BORDO-MAVİ.

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        güzeldi abi bu hemen feyste paylaşiyim kendi esprimmiş gibi sorun olmaz dimi
        ollmaz olmaz )

Yorum

Bursaspor gecen sezon sampiyon oldugundan beri aci gercekleri cekinmeden yazmaya ve söylemeye karar verdim.

Kusura bakmayın da acı gerçek neymiş açıklar mısınız?Adamlar bizim sayemizde bu akşam Old Traffordta maç yapıyorlar.
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yaşınız benimkinin 2 katı ve yılların vermiş olduğu birikikim var üstünüzde ancak sürekli görüyorum yazmış olduğunuz yorumlar sürekli 2li tartışmaya dönüşüyor ve sonu tatsız bitiyor malesef.O yüzden sormak istedim.Ve anladımki yılların vermiş olduğu birikim ve sabır artık doruk noktasına gelmiş ancak birisinin imzasında görmüştüm çok güzel yazıyordu;

SEN AĞLAT BİZ SEVERİZ SENİ;
            AŞKIN RENGİ BORDO-MAVİ.
            Benim Trabzonspor sevgim tartisilamaz,ben almanya da benim kadar Trabzonspora tutku ile bagli olan birisini görmedim.

Yillarca büyük beklentiler icinde olup hayal kirikligina ugradiktan sonra kendimi basariya sartlandirmamaya karar verdim.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

cefer bizim eksiklerimiz yanlışlarımız ve gerçeklerimiz bursayle bütünleşik değilki bursa üzerinden takım eleştirisi yapıyorsun. varsayımların ve öngörülerin ise ispat edilemeyen fikirler ve herkesin buna inanmasını beklemek de saçma oluyor.
              ellbette bursa şu an taktir edilecek bir durumda. bu maçı oynamaları alkışı hak ediyor. bunu küçümsemeye de kimsenin hakkı yok.
              bursanın geçen sene ligi şampiyon bitirmeleri herşeyi mükemmel yaptıkları anlamına gelmiyor. son maça ikinci girip bir başka maç skoru ile şampiyon olmuş bir takımdan bahsediyoruz.
              bursa iyi bir ekip, limitlerinin üzerinde bir sezon geçirdiler bu sezon da kısmen bu formları devam ediyor. ligimiz için iyi avrupa için vasataltı bir takım. futbo senin bursayı idealleştirme çaban ve parlatma gayretlerin ben dahil burdaki birçok kişiyi kızdırıyor incitiyor.
              takımımıza yönelik eleştiriler bursadan bağımsız yaparsan daha mantıklı ve makul bir eleştiri olur.

Yorum

• - Şu Bursasporu Görünce Anlıyorumki , Biz Baya Bi İyi Futbol Oynuyoruz , En Azından Bu Kadar Aciz Olduğumuzu Hiç Hatırlamıyorum..
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Aferim BUrsaya hala 1'deler dayan Bursa ççç
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ManU'nun Bursaspor'u eziyor olmasından neden utanılıyorki anlamadım. Yani Bursaspor'un Old Trafford'da ManU ile başa baş futbol oynamasımı? Sanki adamlar heryıl Avrupa'da, ŞL'de maç oynuyor. Bu bile başarıdır. Şampiyonlar Ligini 0 puanla kapatsalarda bu bir tecrübedir. Bu yılda ilk 2'de olmayacaklarının bir garantisi yok. Bir şekilde ezile ezile de olsa Avrupa'da mücadele etmeyi öğrenecekler. O yüzden Old Trafford'da ilk yarıyı 1 gol ile tamamlamakta başarıdır. 2-3 gol yiyerek bu sahadan ayrılmalarıda olumsuz düşünülecek bir şey değil. Bu sahada Milan'ın top yapamadığı maçlarıda gördük, Beşiktaş'ın ıkına ıkına ManU'nun genç ve yedek takımını bala bulduğu 1 golle yenebildiğini gördük. Şu ana kadar da Bursaspor'lu futbolcular ellerinden geleni yapıyorlar. Ki balına 1 gol de atabilirler. Şans yanlarında olsun.
                    En son erolizmts tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 23:10.
                    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• '' Mustafa Keçeli kenarda ısınmaktan buharlaşıcak topu hala dışarı atmadılar '' Ertem Şener
                      En son Mustafa Umut tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 23:11.

Yorum

• Bu maç Bursa'da derin izler bırakabilir..tek kelimeyle rezalet oynuyorlar..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu maç Bursa'da derin izler bırakabilir..tek kelimeyle rezalet oynuyorlar..
                          oynuyorlar mı? ççç

Yorum

• bir tek insua biraz gayretli

Yorum

• Adamlar 75 dakikada sadece 1 gol yedi yinede.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Aslında herşey Bursa'nın istediği gibi de gidiyor gibi.
                                Sürpriz bir gol mesela....
                                Sonrası; tarih yazdılar
                                Oy nenem nenem... (90 dk ezilmişsin oysaki)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X