ama taraftarlarin hakkini yememek lazim.. adamlar seslerini cikariyo taraftar olarak..
Bizimkiler daha iyiydi Anfieldta.
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Adamlar öyle ya da böyle sampiyonlar liginde oynuyorlar,her mac yenilseler bile cok önemli degil.
Kabul edelim,biz de bursanin rakipleriyle oynasaydik cok daha iyisini yapamazdik.
Yneriz demiyorum ama evimizde valenciaya bursanın oynadığı
rezil oyunu oynamaz ortaya bomb.k bir skor çıkmazdı.
O dandik glaskova deplasmanda kesinlikle yenilmezdik yenermiydik bilmiyorum.
Adamlar öyle ya da böyle sampiyonlar liginde oynuyorlar,her mac yenilseler bile cok önemli degil.
Kabul edelim,biz de bursanin rakipleriyle oynasaydik cok daha iyisini yapamazdik.
cafer varsayım yapıyorsun, buna da herkesin kabul etmesini bekliyosun. liverpol da en az valenciya rangers ayarında bir takım. kusura bakma ama bu bursa övgülerine bursayı parlatma çabanı inan anlayamıyorum.
Abi neyini kabul edeyim..Rangers'i geçerdik Valencia ile kapışırdık bence.Bir tek United yenerdi bizi oda tecrübe ile Liverpool maçında gördük neler yapacağımızı
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum