Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ertuğrul Sağlam'ın aptalca oyuncu seçimleriyle ve takımı korkak oynatarak maça başlamasıyla mağlubiyetin en büyük sorumlusudur.

Bir kere daha anladımki Türkiye'de sadece iyi hoca Ertuğrul Sağlam Avrupa'da çok korkak ve basiretsiz.

Yorum

• " Çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı?"

Yorum

• bu arada sivaslilar da sevinmistir bu rezil sonuca.. bursa nin 4 luk olmasi kamuoyunun hamidolara olan ilgisini biraz olsun hafifletti

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          " Çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı?"

lakinki öyle değildir
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• yalnız bursa nefreti feneri geçmiş arkadaş yapmayın anti-bizans diyoruz anadolu diyoruz!
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
            A Love..Lİke No Other

Yorum

• Bursa kimseden 9 yemesin.Yiyecekse 10 yesin yuvarlak hesap olsun
              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Senmisin Olimpiyat'ta "Liverpool" diye bağıran...
                Müstehak arkadaş... Vallahi de billahi de müstehak.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Valencia'nın oyunuyla bizimkini benzeten oldu mu benden başka...
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Valencia'nın oyunuyla bizimkini benzeten oldu mu benden başka...
                    ben benzettim

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valencia'nın oyunuyla bizimkini benzeten oldu mu benden başka...
                      Trabzon pozisyonları sonuçlandırmada alışkınlık yaparsa Türkiyenin Valenciasıdır.Valencianın oynadığı futbolu Trabzonun futboluna benzettim.
                      bir bursalinin yorumu
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak BDiler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursa kimseden 9 yemesin.Yiyecekse 10 yesin yuvarlak hesap olsun

bu iyiydi

Yorum

• Böyle oynayacaksanız hiç deplasmanlara gitmeyin 3-0 lar gayet iyi sonuç.
                          hahaha bu yoruma koptum
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Ben nedense bizim oynadığımız oyunu daha çok Barça'ya benzetmek istiyorum.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak yağız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben benzettim
                              İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon pozisyonları sonuçlandırmada alışkınlık yaparsa Türkiyenin Valenciasıdır.Valencianın oynadığı futbolu Trabzonun futboluna benzettim.
                              bir bursalinin yorumu
                              Benim gibi düşünen varmış demekki..
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Biz de bursaya karşı aynı böyle oynamıştık valencia bizden biraz daha kontrollüydü ve son paslarda daha ustaca davrandılar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X