Fb'nin Paok'a acı acı geçirmesini çok isterdim. Ama onlarda yapamadı. Özellikle Paok taraftarlarının çıldırtan eylemlerine karşın geçirmek şarttı bu şerefsizlere.
Adamlar stadda pkk bayrağı açacak kadar düşmanlar.
Fb, Gs falan sevmiyorum. Ama ulan bari şu Yunan ve İsrail takımlarıyla oynarken yenin, turu geçin. Biz bir defa elendik Rum'lara bizimle senelerce dalga geçtiniz. Ulan Paok kim? Geçen sene Gs bi İsrail takımıyla oynadı. İlk defa elesin istedim. Bu sezon Fener elesin istedim.
Elenmeleri zerre umurumda değil. Şu takımlara elenip daha sonra bizimle dalga geçilmesine irite oluyorum. Git 1860 Münih'e elen, Genoa'ya elen, Country'e falan elen ama şu Yunan takımlarına elenme!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Video haberleri, son dakika video haber ve gelişmeleri burada. Bahçeli’nin İmralı’ya giderim çıkışına Yavuz Ağıralioğlu’ndan olay yorum: Söz söyleyemeyecek hale geldim
ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Fb, Gs falan sevmiyorum. Ama ulan bari şu Yunan ve İsrail takımlarıyla oynarken yenin, turu geçin. Biz bir defa elendik Rum'lara bizimle senelerce dalga geçtiniz. Ulan Paok kim? Geçen sene Gs bi İsrail takımıyla oynadı. İlk defa elesin istedim. Bu sezon Fener elesin istedim.
Elenmeleri zerre umurumda değil. Şu takımlara elenip daha sonra bizimle dalga geçilmesine irite oluyorum. Git 1860 Münih'e elen, Genoa'ya elen, Country'e falan elen ama şu Yunan takımlarına elenme!
Al benden de o kadar İlhan abi.
yunan , rum ve israil takımlarına karşı yenilmeyin gözünüzü seveyim.
Şu şerefsiz yunanlarla iş birliği yapan bjklileride ayrıca kınıyorum. Onlarda en az yunanlar kadar haindir. hatta vatan hainidir.
Peki paok taraftarındaki herkes Türk düşmanı mı fb'liler de yunan düşmanı fb'liler nasıl yunan'a düşmansa paok'lularında türk'lere düşman olma hakkı var peki çözüm ne bayrak yakmak mı ?
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum