Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahçe'nin geçen sene ki hastalığı devam ediyor. Çok yavaş oynuyorlar, tempoları düşük Bilica, Selçuk ve Baroni takımdan ayrılmadıkça bu sorunları devam eder. Young Boys maça iyi konsantre olmuş her zaman ki gibi iyi mücadele ettiler turu kesinlikle hak ettiler.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fenerbahçe'nin geçen sene ki hastalığı devam ediyor. Çok yavaş oynuyorlar, tempoları düşük Bilica, Selçuk ve Baroni takımdan ayrılmadıkça bu sorunları devam eder. Young Boys maça iyi konsantre olmuş her zaman ki gibi iyi mücadele ettiler turu kesinlikle hak ettiler.
      Bence geçen seneden daha vasat bi durumdalar

Yorum

• Fenerbahcenin sorununu daha önce belirttim yine belirtecem, daum varken takimda 2 grup vardi bir grup daum digeri ise aykutun grupu...simdi daum gitti ve aykut ne yapmali 2 grup degil tek grup yapmali ama bu imkansiz cünkü takimda ona karsi olanlar var...Sportif Direktör olup 1 sene görmesi öyle gelmesi avantaj diyordu herkes ama bana göre dezavantajdi ve öyle de oldu...

Daum ve aykut grupu varken simdi aykutu takimin basina getirip nasil takim ruhu yaracaksin ki ?? Imkansiz...

Gelelim sahaya...Santos savunma yapmayi sevmez, bilica öyle, gökhan daha cok ofansif, christian maldonado 2 vakasi defansla felan alakasi yok, stoch-alex-dia ne defansa geliyorlar nede pres yapyiorlar böyle bir takimin basarili olmasi imkansiz. takim emre ve luganonun üzerinde ama nereye kadar götürsünler..

4 tane hucumdaki adam ne defans yapyior nede pres yapyior böyle oldugu sürece basari gelmesi mucizelere bagli...

Yanlis transfer politikasi

FB ye en az 3 oyuncu lazim altini cizerek söylyüorum en az 3... stoper-ön libero-golcu...daha cok lazimda ben vicdanli davraniyorum...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Guiza oynasa turu geçerdiler.

Şaka yapmıyorum.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ohh paralar anadoluda kaldı.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Üzüldüm yahu. Elin oglu (russya) CLige, gruplara 3 takim yolluyor biz sadece 1. Fener gruplara kalsaydi oynamadan bile 4 bonus puan alicakti ve bu ülkemize yariyacakti. Simdi o 4 puani alabilmek icin avrupada 4 mac kazanmasi gerekiyor galiba.

Bu sene elimize süper bir firsat gecti.

Suraya bakin:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/crank2011.html

Galatasaray ve Fenerin son 3 yilda az cok topladigi puan bile 9. siraya yükselmemize yetmis. Bu seneyi 9. sirada kapatabilirsek, seneye avrupaya 5 degil, 6 takim gönderecegiz. Daha önemliside 6. olan Russya ile aramizda olan puan farka dikiz, sadece 4 puanlik bir farktan bahsediyoruz. Simdi bu sene mesela Trabzonsporumuz, Galatasaray, Besiktas , Bursa ve Fener avrupada mücadele edecek. Bu takimlar gruplara kalsin, acayip puanlar kazaniriz. Diyorum ya, sadece Galatasary (uefa kupada) ve Fenerin (clde ceyrek finali) adam gibi puan toplamis ve bu bile bizi 9. siraya yükseltti. Yukarida saydigim 5 takim aynni anda adam gibi puan toplarsa bu sene, yolumuz cok acik olur. Ben buna cok önem veriyorum ve tüm takimlar gruplara kalsin cok istiyorum. Fener cl ÖN ELEMELEri gecsin istiyordum, cünkü orda puan toplamak daha kolay, gruplara kalirsan bonus 4 puan var, grubundan cikma basarisini gösterirsen yine bonus puanlar geliyor, 6 puan yanilmiyorsam. Ama olmadi, simdi umarim UEFA da hic degilse play offu gecerler. Yarin Gs ve Bjkyi de destekliyecegim ama onlarinda isleri cok zor, elenen olursa bu 2 takimdan cok yazik olur, mis gibi puanlardan oluruz ve 2 sene sonra ülke siralamasinda yine 12-13 siralara düser canim Türkiye.

Fenerin bügünkü macin hakkinda söylyebilecegim cok sey yok. Resmen rezil oynadilar, Türkiyeyi rezil temsil ettiler. Kazimin gördügü kirmizi kart ve Stochun gördügü kizmizi kart saka gibi, olmaz böyle sey. Oynadiklari futbol b.k gibi. Isleri cok zor, ligde fenerle erken mac yapiyor olmamiz bizim icin büyük avantaj.

InsAllah Play offu geceriz ya, bu sene avrupada basarili olmaliyiz. Elin oglu Metalist bile ceyrek finala kadar gitmisti yanilmiyorsam, su play offu gecersek özgüven falan süper olur, gruplarda cok is yapariz.

Yorum

• Fenerli topcular avrupada oynarken hakemlere karsi ne kadar nazik oluyorlar, farkettiniz mi?

Bügün o kadar cok pozisyon olduki, hakem Türk olsaydi Gökhan Gönül-Emre-Alex ve Billica hemen itiraz icin üstüne giderdi, sert bakislarla, hareketlerle tepki verirlerdi ama yok, hakem yabnci olunca hicbiri ligde yaptigini yapamadi. Gökhan Gönülün bir pozisyonu vardi, faul yapildi kendisine hakem devam dedi, üstelik gercekten fauldu hareket ama Gökhan hicbirsey demedi, hicbir hareketde cekmedi kalkti gitti. Hakem Türk olsaydi kafayi yerdi.

Yorum

• bir fenerli nin yorumu
                  "Acilen Galatasarayla maç yapıp moral depolamamız lazım."
                  hahaha
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir fenerli nin yorumu
                    "Acilen Galatasarayla maç yapıp moral depolamamız lazım."
                    hahaha

bu galatasaray olmasaydi feneri konusan olmazdi zaten.

feneri yenmeyen, ezmeye takim kalmadi galatasaray haric..

Yorum

• İlk olarak Timur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu galatasaray olmasaydi feneri konusan olmazdi zaten.

feneri yenmeyen, ezmeye takim kalmadi galatasaray haric..
                      gslilerin hiç konuşmaya hakkı yok

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu ülke puanına göre değişiyor .
                        Belli bir kısas var tam olarak bilmiyorum .
                        Ama takımlarımızdan birisi Avrupa'da gruplarda yer almassa şampiyon takım gruplara katılamıyor .
                        Hangi ülkenin kaç takımla Avrupa kupalarına katılacağı, kulüplerin son 5 yılda yaptığı müsabakaların puanlarına göre hesap ediliyor. Örneğin biz son 3 yıldır ülke sıralamasında 11.sırada yer alıyoruz. Bu tabloda lig şampiyonu direk şampiyonlar ligine, lig ikincisi şampiyonlar ligi 3.ön elemesine, kupa şampiyonu ile ligi 3 ve 4.bitiren takımlarımızda UEFA Avrupa Ligi ön elemesine katılma hakkı elde ediyor. Bu tablo ülke sıralamasında 10-13 sırasında yer alan ülkeler için geçerli. Mesela yeni sezona 9.olarak başladık. Eğer sezon sonunda da böyle devam ederse bu sezon değil ama gelecek sezon +1 takımımız daha Uefa Avrupa Ligi ön elemesine katılma hakkı elde eder...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bugün biletix gişelerinde rastladım onlara!Trabzon maçını alıp şampiyon olacaklarına inandıkları gibi,bu maçı alıp Şampiyonlar Ligi'nde yollarına devam edeceklerine inanmışlardı.Ki bir bilete 165 lira verecek kadar...Yine olmadı,olmuyor işte...Ama maçı izlediklerine değdi.Boys'larının ölçülerini aldılar!

Yorum

• İlk olarak Timur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fenerli topcular avrupada oynarken hakemlere karsi ne kadar nazik oluyorlar, farkettiniz mi?
                            İstanbul takımı futbolcuları TSL'de bu kadar el bebek gül bebek oynatılmasa , hakemlerimiz onların aleyhine yapılan sertliğe prim tanısa Avrupa'da çok daha başarılı oluruz.

Yorum

• Bu sene eğlence biraz erken start aldı....

Yorum

• Edirne'den sonra vize gerekiyormus
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X