fener yinemi oynamıyor yaa.. bu sefer affetmeyecek young boys
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Teşekkürler Abi ama Mozilla kullanmıyorum , İE'ciyim ben -İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlihan mozilla açıyor..
- Zaten yabancı kanaldan yayınlıyormuş o link.
Ben D-Smart'ın yayınını buldum..
Yorum
-
Bize de göndersene yaa türkçe spikerİlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler Abi ama Mozilla kullanmıyorum , İE'ciyim ben -
- Zaten yabancı kanaldan yayınlıyormuş o link.
Ben D-Smart'ın yayınını buldum..
Yorum
-
Costanzo . . Sağlam elemandırİlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 numaraları kim bunların?Kafası yukarda zidanvari top oynuyor
Yorum
-
Öyle böyle bir üst tura çıkar.Ajax elenirse fb seribaşı olur.Çıkar herhalde.Ama gözüme takıldı stock ( nasıl yazılıyor bilmiyorumİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu fb sampiyonlar ligine kalabilir mi?
) çok hırslı bu sene tüm takımların başına iş açacak.fb de bi adam gibi oynayan o var şu an.
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
hocam kalmasın uefaya bile kalmasın dicem ama seneye şampiyon olan takımımız bile ön eleme oynar puan alamazsak bursanın ne yapacağı mechulİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu fb sampiyonlar ligine kalabilir mi?[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum