Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fener kendi gibi oynuyor

rezil

Yorum

• ahh ahh hastayım televizyonun karşısında uzanıyorum.Maç resmen komedi gülmemeye çalışıyorum olmuyor güldükçe de her tarafım ağrıyor.Yapma fener bu eziyete son ver
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• 3-2, 4-2 falan young boys alır bu maçı.

Başarılar Young Boys

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3-2, 4-2 falan young boys alır bu maçı.

Başarılar Young Boys
          Bence hiç şansları yok .

Fener alır maçı .
          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Youngs Boys dünyaları kaçırdı. Sağdan, soldan, göbekten Feneri deldiler ama sonuç gelmeyince pek bir anlamı kalmıyor.
            10 kişi kaldı zaten fener. Kazanır bu maçı Young Boys. 2.yarı çok zor olacak fener için.
            Sanki çok büyük bir takımla yapıyorlar

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence hiç şansları yok .

Fener alır maçı .
              Bakalım ne olacak.

Yorum

• Gökhan 2 asistle Fenerbahçe'nin öne çıkan tek ismiydi bence.Young Boys büyük zevk verdi bana ilk yarım saatlik oyunuyla.
                Colmandante

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bakalım ne olacak.

Teşekkürler Moda artık bu .
                  Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Gerçekten Young Boys'u seyretmek zevkti. Hele 1-1 iken topuk pasını da gol yapsalar veya direkten döndükten sonra gol yapabilselerdi harika olacaktı.

Yorum

• şu fb ve gs nin hazırlık maçlarındaki performansından ve fb nin bugünkü oyununu da gördükten sonra yapılmayan transferlere daha fazla üzülüyorum.

Yorum

• Rıdvan da boş konuşuyor. Fener 4-5-0 oynuyor. Gökhan bile geri gelmiş, Young Boys defansta bir-iki kişi bırakıyor, çok riskli oynuyor filan diyor.

Yorum

• Eyvah eyvah deyip duruyor Rıdvan

Korktuğu ses tonundan belli
                          En son bordo61 tarafından düzenlendi; 28.07.2010, 22:26.
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Fener'in Türkiye'yi rezil edişini ibretle izliyorum ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• tarihi farkı kaçırıyor ya young boys. ama onu bunu bırakalımda şu an fenerin rezil olması paha biçilemez.

Yorum

• İyi oynuyor Young Boys
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X