İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Vay be
Fenerbahçe sonunda istediği sayıya kadar çıkarır bu sayısı. Sonra başarısız olursalar yine neye kulp takacaklar bilemiyorum.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
.....
Türksatta mı bu kanal ?İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİctimai Televiziya
Yorum
-
Avrupa liginde yabancı sınırlaması yok..İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Fenerbahçe 7 yabancıyla oynuyor.
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
evet ama şifreli olabilir.Bizde iki Tv var birinde şifre var diğerinde yok.Cihazın biri galiba kırıyo şifreyi direkİlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürksatta mı bu kanal ?
Yorum
-
.....
frekansları var mı acaba sizde ? bir de ben deneyim bakalım açılacak mıİlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet ama şifreli olabilir.Bizde iki Tv var birinde şifre var diğerinde yok.Cihazın biri galiba kırıyo şifreyi direk
Yorum
-
İnşallah Fenerbahçe'de yenecek.İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs 3-1 yener demiştim teşekkürler gs ...
unutmayın yunanlarla oynuyoruz ...
Twente'ye başarılar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum