Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futboldan az çok anlıyorsak futbolun "kaliteli" futbolcular ile oynandığını bilmemiz gerekiyor. Yattara, Szymek, Gökdeniz, Fatih ile ligin altını üstüne getiriyorduk. İleri uç adamların kaliteli ve klas olsunlar yeter. En önemlisi bitirici vuruşu yapacak adamın A kalite olacak. Günahım kadar sevmiyorum Galatasaray'ı. Ama inkar edilmeyecek bir gerçek var. İnanılmaz bir kadro kurdular ve Reijkard var başlarında. Adamların yardımcı antrenörü Neeskens abi Şaka gibi.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Valla Helal Olsun Ne Diğeyim Kıskanmamak Elde Değil

Yorum

• Kazandilar. Hic mi hic beklemiyordum. Bana helal olsun demek duser.

Yorum

• İhtiyar delikanlı Kadıköy'de coşar umarım bugün

Stoch da Fener'in başına bela olabilir güzel maç olur umarım.
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• FENERBAHÇE-TWENTE
            STAT: Şükrü Saracoğlu
            SAAT: 22.05
            HAKEMLER: Claudio Circhetta, Francesco Buragina, Raffael Zeder (İsviçre)

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Bilica, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Emre, Cristian, Dos Santos, Alex, Güiza
            TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

TWENTE: Boschker, Stam, Wisgerhof, Douglas, Kuiper, Brama, Perez, Tiote, Stoch, Ruiz, Nkufo
            TEKNİK DİREKTÖR: Steve McClaren

---

Yahu ligtvde bu kadro yazıyor. Eğer böyleyse yanlış saymadıysam 7 yabancı var.

- Lugano
            - Bilica
            - R. Carlos
            - Cristian
            - Dos Santos
            - Alex
            - Guiza

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            Eduardo Galeano

Yorum

• Valla ben ne gs yi ne de fb yi desteklemem. Kazanmalarını hiç istemem.

Banane kardeşim adamlar yenecek bize gelip hava atacaklar. istemem. Sizin ne başarınız var apoele elendiniz haha gelip karşıma bunları söyledikleri için Tutmuyorum abi. Trabzonspordan başka kimseyi tutmam!!!!

Yorum

• panatinaykos taraftarı kaleciyi niye yuhladı anlamadım,

ilk golde hiçbi hatası yok barosun ortasına defans ayağıyla müdahele etmese o topu kaleci alıyordu.

ee elanon serbes vuruşundada defansa çarptı kalecinin tutamayacağı yere düştü top
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• dünyada kendi futbolcusunu saçma sapan bi şekilde tek yuhlayan taraftara sahip takım tek bizi zannederdim meğer panthinaikos ta öyle imiş. Kalecilerini zırt bırt yuhladılar gerçi adamın pek te yapacağı bişe yoktu gollerde kabahati yoktu pek
                  Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                  Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                  .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Pao'lu taraftarlar kalecilerini ıslıklayacaklarına forvetlerini ıslıklasınlar ben böyle berbat birşey görmedim,bundan böyle gökhan ve umut'a daha sabırlı davranacağım

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Futboldan az çok anlıyorsak futbolun "kaliteli" futbolcular ile oynandığını bilmemiz gerekiyor. Yattara, Szymek, Gökdeniz, Fatih ile ligin altını üstüne getiriyorduk. İleri uç adamların kaliteli ve klas olsunlar yeter. En önemlisi bitirici vuruşu yapacak adamın A kalite olacak. Günahım kadar sevmiyorum Galatasaray'ı. Ama inkar edilmeyecek bir gerçek var. İnanılmaz bir kadro kurdular ve Reijkard var başlarında. Adamların yardımcı antrenörü Neeskens abi Şaka gibi.
                      Neeskens bize tweknik direktör olsa kimse yok demezdi heralde var gerisini sen

Yorum

• Yahu Fenerbahçe 7 yabancıyla oynuyor.

“Ben basit bir '
                        Eduardo Galeano

Yorum

• [QUOTE=ilhan;2653988]Yahu Fenerbahçe 7 yabancıyla oynuyor.
                          Avrupa kupası maçlarında yabancı sınırlaması yok diye biliyorum, bilmem yanlışmıyım
                          KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                          Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu Fenerbahçe 7 yabancıyla oynuyor.
                            Euro league de serbest diye biliyorum.
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Euro league de serbest diye biliyorum.
                              evet serbest

Yorum

• Ah şu lige kalamadık ya ne diyeyim ben Takımıma
                                KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                                Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X