4 de oldu sivasda kirmizi yedi .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Maalesef öyle oldu bugun .İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas'tan bi farkımız yok.
Ayrica yukarda spor sitesine bakarak shaktar 4 oldu dedim ama golü geri cekmisler . 0-3 bitmis .
Yorum
-
Ha sivas ha biz.Bu forumda kimsenin Sivasla dalga geçmeye hakkı yok.Anderlect maçında da yoktu,kendi takımımız ne ki milletle dalga geçiyoruz...Aylardır bunu anlatıyorum,biz hiç bir şey yapamıyoruz ama Avrupada başarısız olan takımların mağlubiyetleriyle eğleniyoruz.Önce kendimize bakacağız,önce bişeyi başaracağız,sonra başaramayanla maytap geçeceğiz...
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa sivas ha biz.Bu forumda kimsenin Sivasla dalga geçmeye hakkı yok.Anderlect maçında da yoktu,kendi takımımız ne ki milletle dalga geçiyoruz...Aylardır bunu anlatıyorum,biz hiç bir şey yapamıyoruz ama Avrupada başarısız olan takımların mağlubiyetleriyle eğleniyoruz.Önce kendimize bakacağız,önce bişeyi başaracağız,sonra başaramayanla maytap geçeceğiz...
çok doğru
kendimizi dev aynasında görüyoruz
Yorum
-
Galatasaray'ın şuanki kadrosu Türkiye Standartlarının üzerinde.
Arda için Balon diyen arkadaşlara şaşırmamak elde değil.
Türkiye'nin şuanda en iyi oyuncusu.
Fenerbahçe'de Dos Santos gerçekten kalitesini gösterdi.
Aziz Yıldırım'ın Dos Santos'u elinde tutabileceğini zannetmiyorum.
Bu sene Galatasaray veya Fenerbahçe şampiyon olur.
Beşiktaş üçüncü(3) Trabzonspor ise 4 veya 5.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum