Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON... -
sivas herzamanki futbolu. orta sahanın kendi yarı alanına bakan diliminde 2-3 gösteriş pası ondan sonra hooopp 40 metre pas.. normal oyunumuzu sahaya yansıtırsak sivası kolay geçeceğimizi düşünüyorum. zemini de düzeltmişlerdevamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...Yorum
-
İntertoto kupası kalktığından dolayı açılan kontenjan sebebiyle UEFA Avrupa Ligi'ne artık Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme'den elenen takımda gidebiliyor... Şanslı takım 5iva5 işte n'olcak
TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana
BMN - SAMSUNYorum
-
TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana
BMN - SAMSUNYorum
-
Ersen Martin ve birazda Cihan göze battı.
Ersen'in Türk Lig'lerinin aranılan oyuncularından olduğu yine ortadaydı. Tüm takımlarda oynayabilir bu adamTrabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
benim bildiğim sivas play-off oynayacak bizim gibi.ancak o turu geçerse avrupa ligine kalır.direk gitmesi söz konusu değil.
şimdi anderlecht bir tur daha yapacak.elerse şampiyonlar ligi elenirse avrupa ligi.Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
Bu maçın böyle olması hoşuma gitti doğrusu.
İlk dakikalarda tesadüfen buldukları golle maça asılmaya çalıştı Sivas. Haliyle de efor sarfetti.
Anderlecht oldukça rahat bir oyun ortaya koydu.
Biraz kastıkları sıralar 3 net gol pozisyonu yakaladılar.
Bu maçı iyi okumalı ve ona göre önlemleri almalıyız.
Mutlaka ama mutlaka yerden ve hızlı oynamalıyız.Yorum
-
şunları buraya ekleyerek onlara prim vermeyin.
ayrıca ne diye girersiniz elalemin sitesine, böyle yaparak kendilerinin bir halt olduklarını zannetmelerini sağlıyorsunuz.
lütfen3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.Yorum
-
Bu kütük savunmaya her türlü gol atarız diyorum ..Bu maçın böyle olması hoşuma gitti doğrusu.
İlk dakikalarda tesadüfen buldukları golle maça asılmaya çalıştı Sivas. Haliyle de efor sarfetti.
Anderlecht oldukça rahat bir oyun ortaya koydu.
Biraz kastıkları sıralar 3 net gol pozisyonu yakaladılar.
Bu maçı iyi okumalı ve ona göre önlemleri almalıyız.
Mutlaka ama mutlaka yerden ve hızlı oynamalıyız.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!Yorum
-
Bu dediğiniz olayı en çok Trabzonspor taraftarının yaptığını söylemek büyük bir iddiadır.
Bu iddiayı kanıtlamak da sizin elinizdedir.Yorum
-
Sivasspor'a helal olsun. Daha 6'ıncı Avrupa kupası maçlarını oynadılar sanırım. Kim ne derse desin tecrübe eksikliğinin dezavantajını yaşadılar. Buradaki bu kadar sevinç nedendir onuda anlamak güç. Biz sanırım daha kütük bir takıma elenmiştik ön elemelerde!!
Diğer yandan doğrudur; Türkiye'de Sivasspor'un elenmesinden en fazla Trabzonspor taraftarı haz duyuyor. Bunun nedeni gerçekte Sivasspor ile oynanan ve olaylı biten maç falanda değildir. Bunun en büyük nedeni, taraftarın çoğunluğunun Trabzonspor'dan başka bir Anadolu takımının şampiyon veya başarılı olmasını istememesidir. Bu yönümüzle İstanbul takımlarından da bir farkımız kalmıyor tabi.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Ciddiye bile alınmıyorlar işte varmı daha ötesi 
Yorum