Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaçırdım 61 de ne yaptılar ?

Yorum

• İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sevgili kardeşim inşaallah diyelim fakat böyle söylemlere gerek yok bence. nedenini söylememe de gerek yok sanırım zira bir örneği şu sıralarda 4 eylül stadında yaşanıyor.
      Yensekte yenilsekte biz bu dakkalarda hep koparız abi yenmek manasında kopmak demedim
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 55. dkdan sonra sivasspor sahada tek başına oynuyor. haftasonu enerjimizi özellikle bu dakikalara iyi yaymalıyız. keza agbetu girdikten sonra anderlecht tamamen sahadan silindi.

ersen iyice bitmiş. oyundan çıkarken bile adım atacak hali yok.
        En son melihkuzey tarafından düzenlendi; 04.08.2009, 22:33.

Yorum

• Bu Bülent niye bu kadar strees yapıyor ki sanki tur atlıcak
          Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Ersen Martin çıkıyor ve Murat Erdoğan giriyor..
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• ersen martin çok büyük futbolcusun beee
              u will need justice at the end..

Yorum

• Allah Allah bunlar niye oyuncu değişikliklerinde bağırtıyolar taraftarı?
                çıkan oyuncu erseeeeeen
                martiiiiiiiin
                sanki gol oldu
                teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Bülent niye bu kadar strees yapıyor ki sanki tur atlıcak
                  artisliğinden
                  u will need justice at the end..

Yorum

• Bülent hoca biraz göbeklenmiş sanki

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yensekte yenilsekte biz bu dakkalarda hep koparız abi yenmek manasında kopmak demedim

o zaman ben yanlış anladım,tamamdır.ona diyecek yok,koparız elbet,inşaallah galibiyetten koparız. malumunuz bazı arkadaşlar uçuyolar yine 3 atarız 5 atarız diye de o yüzden senin mesajını da öyle algıladım. bu dediğim sivas maçı olduğu için değil bütün maçlar için geçerli bana göre. kaldı ki sivas bana göre de sıradan bir takım,bizim şansımızın tutmadığı...
                      Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
                      96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bülent hoca biraz göbeklenmiş sanki

Stress kilo yapmış demek ki
                        Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

o zaman ben yanlış anladım,tamamdır.ona diyecek yok,koparız elbet,inşaallah galibiyetten koparız. malumunuz bazı arkadaşlar uçuyolar yine 3 atarız 5 atarız diye de o yüzden senin mesajını da öyle algıladım. bu dediğim sivas maçı olduğu için değil bütün maçlar için geçerli bana göre. kaldı ki sivas bana göre de sıradan bir takım,bizim şansımızın tutmadığı...

haftasonu bu sivasa karşı işimiz gerçekten zor. morallerini düzelterek maça çıkacaklar. tek avantajımız biz daha dinlenmiş olarak çıacaağız bir de daha oturmuş bir takımız. yalnız haftasonu işimiz gerçekten zor çünkü sivasspor tam 20 dk çok diri top oynuyor. kondüsyonlarını bu dakikalara göre ayarlamışlar.

Yorum

• arkadaşlar sivasspor taraftar sitesinde bi puan durumu var 1. sırada biz varız 2. sırada onlar var tamamen yağcılık

Yorum

O Bizde Adettendir Abi
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Spikerin "Polak, Sutter'e pas oldu bu." demesi Apoel maçını hatırlattı.
                                Més Que Un Club

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X