Kaçırdım 61 de ne yaptılar ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yensekte yenilsekte biz bu dakkalarda hep koparız abi yenmek manasında kopmak demedimİlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili kardeşim inşaallah diyelim fakat böyle söylemlere gerek yok bence. nedenini söylememe de gerek yok sanırım zira bir örneği şu sıralarda 4 eylül stadında yaşanıyor.
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
55. dkdan sonra sivasspor sahada tek başına oynuyor. haftasonu enerjimizi özellikle bu dakikalara iyi yaymalıyız. keza agbetu girdikten sonra anderlecht tamamen sahadan silindi.
ersen iyice bitmiş. oyundan çıkarken bile adım atacak hali yok.En son melihkuzey tarafından düzenlendi; 04.08.2009, 22:33.
Yorum
-
artisliğindenİlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Bülent niye bu kadar strees yapıyor ki sanki tur atlıcak
u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYensekte yenilsekte biz bu dakkalarda hep koparız abi yenmek manasında kopmak demedim
o zaman ben yanlış anladım,tamamdır.ona diyecek yok,koparız elbet,inşaallah galibiyetten koparız. malumunuz bazı arkadaşlar uçuyolar yine 3 atarız 5 atarız diye de o yüzden senin mesajını da öyle algıladım. bu dediğim sivas maçı olduğu için değil bütün maçlar için geçerli bana göre. kaldı ki sivas bana göre de sıradan bir takım,bizim şansımızın tutmadığı...Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBülent hoca biraz göbeklenmiş sanki
Stress kilo yapmış demek ki
Fırtına İhtilal Efsane
Yorum
-
İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman ben yanlış anladım,tamamdır.ona diyecek yok,koparız elbet,inşaallah galibiyetten koparız. malumunuz bazı arkadaşlar uçuyolar yine 3 atarız 5 atarız diye de o yüzden senin mesajını da öyle algıladım. bu dediğim sivas maçı olduğu için değil bütün maçlar için geçerli bana göre. kaldı ki sivas bana göre de sıradan bir takım,bizim şansımızın tutmadığı...
haftasonu bu sivasa karşı işimiz gerçekten zor. morallerini düzelterek maça çıkacaklar. tek avantajımız biz daha dinlenmiş olarak çıacaağız bir de daha oturmuş bir takımız. yalnız haftasonu işimiz gerçekten zor çünkü sivasspor tam 20 dk çok diri top oynuyor. kondüsyonlarını bu dakikalara göre ayarlamışlar.
Yorum
-
O Bizde Adettendir Abiİlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman ben yanlış anladım,tamamdır.ona diyecek yok,koparız elbet,inşaallah galibiyetten koparız. malumunuz bazı arkadaşlar uçuyolar yine 3 atarız 5 atarız diye de o yüzden senin mesajını da öyle algıladım. bu dediğim sivas maçı olduğu için değil bütün maçlar için geçerli bana göre. kaldı ki sivas bana göre de sıradan bir takım,bizim şansımızın tutmadığı...
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum