Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiyede Hakemler sedata dikkat etsinler yaptigi hareketler bana göre penaltilik. Ersenin hareketlerinede dikkat etmeliler oda faul yapiyor 1 golde formasini cekerek gol atiyor yad ben okadar sivas düsmaniyimki öyle görüyorum
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Forumun seviyesini düşüren mesajlar silinecektir arkadaşlar.Ne yazdığımıza biraz daha özen gösterelim.

Bu arada Tom de Sutter fena futbolcu değilmiş.Özkan Sümer'in listesindeydi en son.

de sutter 2 sene önce bize geliyordu. ama o zaman ki yönetim alamamıştı. adamın kalitesi ortada.

Yorum

• anderletch in ilk maçtaki oyunundan eser yok?

Aynı oyuncularla çıktılarsa ciddi bir rehavet durumu var.Fazla kasmıyorlar gibi.

Tabi sivasın aşırı sert oyunuda teknik futbolu gölgeliyor.

Daha maçın 2. dakikasında falan sarı kart çıktı.Çok sert ve ölümüne oynuyor sivas.60. dakikadan sonra bence Anderletch oyunu koparır.Bu maçtada ben en az 3 gol bekliyorum onlardan.

İlerde kamanan ersen iyi uyumlu.Ama sivasın orta saha ve defans çok kötü.Kanatlara şişirerek oynuyorlar.

Aslında bugün sivasın biraz iyi oynaması topu ayağında tutması bizim açımızdan iyi.

Neden diyeceksiniz.Hugo broos sivası iyi analiz eder bu maçta.Geçen maçta görememişti.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Suarez ve Biglia'yı oynatmayan Anderlecht'i kınıyorum.. Bu akşam bana eğlence yaşatmıyorlar oysa geçen hafta yıllar sonra ne güzel eğlenmiştim.. Yazıklar olsun Anderlecht
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• şu Sivas'ı da adam ettik ya helal olsun bize! adamlarda şöyle göze batan, 'keşke bizde olsa' diyeceğimiz bir tane adam yok ama durum ortada. hele sezon açılış maçında "ayağa kalkmayan sivaslı olsun" diye tempo tutmazlar mı! anlıyorum taraftarımızın derdini zir ben de aynı duyguları taşıyorum ama bunlar bize yyakışmıyor.
            Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
            96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• ikinci yarı suarez oyunda. gözümüz gönlümüz biraz futbol görecek.

Yorum

• İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şu Sivas'ı da adam ettik ya helal olsun bize! adamlarda şöyle göze batan, 'keşke bizde olsa' diyeceğimiz bir tane adam yok ama durum ortada. hele sezon açılış maçında "ayağa kalkmayan sivaslı olsun" diye tempo tutmazlar mı! anlıyorum taraftarımızın derdini zir ben de aynı duyguları taşıyorum ama bunlar bize yyakışmıyor.
                kamanan var sadece... bızım takımın kamanan gıbı bır forvete fazlası ıle ıhtıyacı var
                ........OF'lunun Hali Başka.........

Yorum

• sonimp
                  kesinlikle katılıyorum sana.
                  ayağa kalkmayan sivaslı olsun demek onları yüceltmektir.
                  sanki rakibimizmiş gibi.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• evet şu kamanan keşke bizde olsaydı. adam turbo motor takmış traktör gibi. maşallahı var.

Yorum

• İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adamlarda şöyle göze batan, 'keşke bizde olsa' diyeceğimiz bir tane adam yok
                      Sağ Bek Uğur Kavuk geçen yıl Antalyaspor'da oynuyordu. Oldukça iyi oynuyordu.. Biz alabilirdik mesela.. Bonservis bedeli yoktu.

Ben Erman Kılıç'ı da beğeniyorum, En azından İbb'de güzel oynuyordu. Erman'ı alabilmek için Confery Silva'yı ve Tum'u verdiler İbb'ye..

Sağ bek ve Sol açık arıyoruz zaten şuanda

Yorum

• Anderlecht'den de Sivas'tan da daha iyi takımız.

Yorum

• Uğuk Kavuk'a katıLmıyorum, Serkan ondan çok daha iyi oynuyor. Ama Erman KıLıç oLabiLirdi. En azından yabancı kontenjanını Forvet için kuLLanırdık
                          Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• doğru, saydığınız isimler iyi adamlar ama illa da bizde olsun diyeceğimiz adamlar değil.daha doğrusu bizim kadroyla kıyaslayınca tek tek açık ara önde olduğumuz ortada. şu ruhumuzu yeniden bi bulsak...ruh çağırma seanslarına mı başlasak? öncelikle de taraftar için!
                            Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
                            96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• Oh Suarez oyunda İzleyin izleyin 9 numara izleyin..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• suarez birazdan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X