Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• siivasss kümeye sivas kümeye

Yorum

• Bu Jan POLAK türkiye'de oynamamış mıydı? AntaLya'ydı sanırım?
      Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sivas bu şişirmelerle haftasonu bize karşı oynarsa işimiz zor. çünkü ne zaman ne taraftan gelecekleri belli olmuyor. zaten ceza sahasına gelen şişirme toplardan en çabuk gol yiyen takım biziz. haftasonu defansımıza çok iş düşüyor.
        Renktaşım afedersin ama ne zaman takım oynu oynayan takıma karşı şişirme toplarla oynayan bir takım avantajlı durumda olur anlayamadım. Şu futbolu bize oynasınlar uçarı kaçarı yok farka gideriz.
        ........OF'lunun Hali Başka.........

Yorum

kendi kendini sakatladı sedat. aklı fikri rakibe nasıl faul yaparım olunca kendi kendini sakatladı avanak.
          güzzel elde var 1

Yorum

• Sivas gaz oldu ama bişiycik olmaz.
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Duran top organizasyonunuzu yesinler

Yorum

• serbest vuruş organizasyonu tam bir komedi. pes oynayanlar bilir. orda direk kaleye vurmayı bilmeyenler yerden oynarlar aynı onun gibiydi

Yorum

• İlk olarak Conqueror_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Renktaşım afedersin ama ne zaman takım oynu oynayan takıma karşı şişirme toplarla oynayan bir takım avantajlı durumda olur anlayamadım. Şu futbolu bize oynasınlar uçarı kaçarı yok farka gideriz.
                  sevgili renkdaşım geçen sene kaybettiğimiz maçlara bakarsan yediğimiz gollerin çok büyük kısmı şişirme toplardır. biz daha organize bir takım olabiliriz ama ceza sahasına kontrolsüz gelen topları içeri almakda bayağı maharetliyiz. o sebeple dikkatli olmamız gerektiğini söyledim.

Yorum

• ilk yarı 2-1 yenik kapattık ama ikinci yarı bu maçı alırız. bu sivasın ülkemize getireceği puanlara da ihtiyacımız yok. gerekli puanları biz alırız.

Yorum

sevgili renkdaşım geçen sene kaybettiğimiz maçlara bakarsan yediğimiz gollerin çok büyük kısmı şişirme toplardır. biz daha organize bir takım olabiliriz ama ceza sahasına kontrolsüz gelen topları içeri almakda bayağı maharetliyiz. o sebeple dikkatli olmamız gerektiğini söyledim.
                      Tabi o konuda haklısın ama şişirme topla bi maçta kaç gol yer bi takım.. ben yesekde fazlasını atacagmz kanısındayım..avantaj sanırım fazlası ile bizde

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Duran top organizasyonunuzu yesinler

Eşi benzeri olmayan bir organeydi..
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ahahah millet evine gitti gördünüzmü tribünleri

Yorum

• Kardeş takım Anderlet
                            Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Forumun seviyesini düşüren mesajlar silinecektir arkadaşlar.Ne yazdığımıza biraz daha özen gösterelim.

Bu arada Tom de Sutter fena futbolcu değilmiş.Özkan Sümer'in listesindeydi en son.
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Conqueror_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tabi o konuda haklısın ama şişirme topla bi maçta kaç gol yer bi takım.. ben yesekde fazlasını atacagmz kanısındayım..avantaj sanırım fazlası ile bizde
                                inşallah renkdaşım.. aslında bizim takım biraz dikkatli oynasa hiç bir maçı kaybetmez. ama bazen konsantrasyonu öyle bir kaybediyoruz ki takımı tanıyamıyorum. en büyük sıkıntımız bu.. yoksa bu sivastan da anderlechtten de kat be kat üstünüz ama bu şikeci sivasın pis bir şansı var bize karşı. inaşllah haftasonu bu şansızlığı kırarız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X