Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biz bu anderlecht i eleyebilirmiydik?hic sanmiyorum.5 yemezdik ama yenilirdik kesin.hazirlik maci degil ki cl maci bu.
    sivas hreeven dende 5 yedi psv den 3 yedi normal birşey.

standart liege andertetch den 3 gömlek üstün ama 10 kişi yendik.

Trabzonspora karşı bukadar komik goller atabilirmiydi?Yapmayın..
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

biz bu anderlecht i eleyebilirmiydik?hic sanmiyorum.5 yemezdik ama yenilirdik kesin.hazirlik maci degil ki cl maci bu.
      Trabzonspor bu anderlenti yenerdi başkada birsey bilmıyorum..Turkiyedeki 4 buyuk takımda yenerdi..Anderlente birsey yok,bana kalsa top bile oynamadı,ki karsında topu 2 metre ileri bile atamayan adamlar vardı...
      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• açıkçası biz olsak en kötü bi beraberlik alırdık gibi. çünkü anderlect de o kadar iyi değildi. suarez ve busuffo yu tutsak yeter diğerleri traş

Yorum

ne olursa olsun eze eze yenerdik yada yenilseydikte böyle rezil olmazdık ama yenilmezdik
          u will need justice at the end..

Yorum

Bence yenilmezdik...
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Belki de Bülent UYGUN TS teknik direktörü Hugo BROOS'un maçı izleyeceğini duyduğu için takımını gizlemiştir.
              Yorumlarin coguna güldüm ama sanirim
              en göbekten vurani buydu hocam.
              Ilk maci bizimle oynayacaklari icin dedigin gibi belki de
              Bülocan takiminin oyun sistemini Bros'un ögrenememesi
              icin sistem degisikligine gitmistir.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Mac uc ihtimalli olurdu ama yuksek ihtimal yenerdik kaldi ki sarkadasin dedigi gibi Belcika sampiyonunu 10 kisi hazirlik macinda da olsa yendik.. Adamlarin en onemli yerinde ortada Yasin ve Sedat var bizimkilerle ayni kalitedeler mi en basidinden..
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mac uc ihtimalli olurdu ama yuksek ihtimal yenerdik kaldi ki sarkadasin dedigi gibi Belcika sampiyonunu 10 kisi hazirlik macinda da olsa yendik.. Adamlarin en onemli yerinde ortada Yasin ve Sedat var bizimkilerle ayni kalitedeler mi en basidinden..
                  Tüm takımı sayabiliriz bu şekilde ..

Sylva - Petkovic
                  M'bama - Tjikuzu
                  İ.Dağaşan - Selçuk & Colman
                  Musa Aydın - Yattara
                  Erman Kılıç - Alanzinho

vs ..

Bence kafa kafaya oynardık Anderlecht'le ..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• 5iva5, bu sene kümede kalabilirse başarıdır...
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• eeeeeeeee 4. büyük nerede bülent ula omrunuzde iki kez ilk 3 te oldunuz 4.buyuk oldunuz o bir yıldızı 6 sampiyonlugu ne yapacaksınız siz kimsiniz ? 4.büyük olmak kim reziller toplulugu haddinizi bilin oturun!

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya sivas'ı çok büyük görüyorsun ya da Trabzonspor'u küçük görüyorsun sivas kimdir ya ne başarı elde etmiş kaç kupa almış takımları bozuldu zaten

************************************************** *******
                        » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
                        » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
                        » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                        » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                        » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: bordomavi@bordomavi.net
                        ************************************************** *******

Sahaya çıkıp oynuyorsun aldığın kupaların, eski başarılarının ne önemi var.Eğer o dediklerin işe yaramış olsaydı son oynadığımız 2 seneki maçları kazanmış olurduk.Ama ben bakıyorum da gol bile atamamışız Sivasspor'a.Benim kimseyi küçülttüğüm veya büyüttüğüm yok.Sadece bu takımı yenemeyeceğimizi söylüyorum.O gün gelsin hep beraber görürüz.

Yorum

• İlk olarak Çagman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eeeeeeeee 4. büyük nerede bülent ula omrunuzde iki kez ilk 3 te oldunuz 4.buyuk oldunuz o bir yıldızı 6 sampiyonlugu ne yapacaksınız siz kimsiniz ? 4.büyük olmak kim reziller toplulugu haddinizi bilin oturun!
                          iki kezde değil bir kez
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Kim ne derse desin ben Sivas'tan çok Bülent'e kızıyorum.Bize geldiğinde de sevmemiştim,futbolculuğunda da ,td olduğunda da.Kibri her zerresine sırayet etmiş Fatih Terim'in cep formu.
                            Futbola ekol getirmişmiş.
                            Neymiş efenim ; ''Türbülent Sistemi''
                            Gördük senin türbülentini avrupa'da.
                            Bu işler öyle fb yalakalığı yapmak,TFF ve MHK'nın koltuk altından kabadayılık yapmaya benzemiyormuş dimi?
                            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sahaya çıkıp oynuyorsun aldığın kupaların, eski başarılarının ne önemi var.Eğer o dediklerin işe yaramış olsaydı son oynadığımız 2 seneki maçları kazanmış olurduk.Ama ben bakıyorum da gol bile atamamışız Sivasspor'a.Benim kimseyi küçülttüğüm veya büyüttüğüm yok.Sadece bu takımı yenemeyeceğimizi söylüyorum.O gün gelsin hep beraber görürüz.
                              Sivas'i yenmek o kadar zor olmasa gerek...Sadece Baski altina alip buldugunu Pozisyonlari degerlendirmen gerekir tipki Anderlecht'in yaptigi gibi, mesela gecen sezon Avni Aker'de Sivas'i baski altina almayi basarmistik, yanliz buldugumuz Pozisyonlari gole ceviremedik...

Sivas'taki macta ilerde top tutamadik arti sag tarafta cok büyük sorunlar yasadik. Peki neden? Cünkü ilerde top tutabilen bir Forvet ve iyi bir Sag Bekimiz yoktu ve halen daha yok...
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ben skora şaşırdım açıkcası, 6-0 bekledim ama yanıldım, çapı kapasitesi belli olmuyan 2 sene haram puanlar ile zirve yarışına ortak olmuş çoğunluğu futbolcudan çok güreşçilerden oluşan bir takım, büyüklükten bahsediyor ise Gençlerbirliği,Kocaeli,Eskişehir ve Göztepe(zamanında kupaları olan ve Avrupa'da belli başarı yapmış kulüpler) gibi takımlara hakaret olur, elinde ele avuca sıkar bir başarı ve kupası olmuyan şikeler ile başarı yakalama politikasına giren bir kulüp Avrupa'da her takımdan 5 yemeye mahkümdür eğer bu futboldan mahrum kapasitesi sınırlı takım bu senede zirveye oynar ise ben bu ligin isminin Türksel şike ligi olarak değiştirilmesini isterim.
                                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X