Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir yandan seviniyorum bir yandan üzülüyorum.Anderlect gibi Avrupa'nın sıradan takımından 5 yiyien Sivas son iki sezondur şampiyonluğa oynuyor.Ligimizin içler acısı halinin bir göstergesi

Yorum

• ya maç bitti Bülen Uygun dediki Uefadan gelen rakibi bekleyecegiz

Benim bildigim ilk turda elenirsen Uefa ya gidemiyosun benmi yanlışım aydınlatın beni

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allahtan anterlechti istemisler
        Ya celtic yada Lizbon u isteseydiler Digerlerni söylemiyorum bile

işi biliyorlar. başka takım isteseler ve çıksaydı kimbilir kaç fark yiyeceklerdi. 5 e razı bi görüntü sergiledier.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya maç bitti Bülen Uygun dediki Uefadan gelen rakibi bekleyecegiz

Benim bildigim ilk turda elenirsen Uefa ya gidemiyosun benmi yanlışım aydınlatın beni
          burda elenirlerse uefada ön elemeden devam ediyorlar maalesef.

Yorum

• bizim maça kadar hazır olcaklarmış

Yorum

• uefea playoff dan devam edicekler Bizim gibi sanlari varsa Bremen cikar
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bu Avrupa tecrübesi lafına da hastayım, adamlar sanki 5 bacak 2 kafa filan..
                Futbol her yerde aynı yahu.. Bir top iki kale onbir oyuncu.. Karşındaki de normal insan. Senin gibi..

Yorum

• Bu gece bize bu mutluluğu yaşattığı için Sivasspora, özellikle Bülent uyguna teşekkür ediyoruz...
                  Umarım Trabzonspor taraftararının en kötü, en mutsuz günü böyle olur...

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya maç bitti Bülen Uygun dediki Uefadan gelen rakibi bekleyecegiz

Her halukarda UEFA'ya gidiyor bildiğim kadarıyla
                    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir yandan seviniyorum bir yandan üzülüyorum.Anderlect gibi Avrupa'nın sıradan takımından 5 yiyien Sivas son iki sezondur şampiyonluğa oynuyor.Ligimizin içler acısı halinin bir göstergesi
                      Yalnız Sivas geçen senelerdeki Sivas değil. Hoş olsaydı da, dediğim gibi deminde, yine elenirlerdi. Skor böyle olmazdı tabii.

Bunu ligde de göreceğiz.

İlk 6 çok zor diyorum Sivas adına.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

işi biliyorlar. başka takım isteseler ve çıksaydı kimbilir kaç fark yiyeceklerdi. 5 e razı bi görüntü sergiledier.
                        YOk ikinci yarida son 3 dakika hariicnda anderlechtin kalecsini bile görmedim
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• 5 az oldu ya .. Türbülent güncellenmemiş galiba ya da bozuldu

Yorum

• Üzülen var mı arkadaşlar
                            Biz de yenmeliyiz bu hala dev aynasında olan gençleri...

Yorum

• adamlar sitelerinde fenere saydırıyorlar.ama haklılar.yasin çakmak blica takası.sivası yaktı.bizim büyüklüğümüzü tartışanlar utansın .herkes haddini bilecek.

Yorum

• sivaslılar gelmiş sanırım. abileri haklarında ne düşünüyolar öğrenmek istemişler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X