bülo dudakalrını yemeye başladı. bu gidişle maç sonunda dudak diye birşey kalmayacak herifte.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
boussufa nerdesin ya. mola verdiğin yeter. biraz topu al ayağına. bu arada çok methedilen ibrahim dağasan oyunda mı? ben göremiyorum bi türlü kendisini.
sivasspor köşe vuruşu kullanıyor. maç bitti neredeyse ilk köşe atışını kullanıyor şikeciler.En son melihkuzey tarafından düzenlendi; 28.07.2009, 23:33.
Yorum
-
bu kadar dalga geçmeyelim bence,bizi yenerlerse dillerinden kurtulamayız..
o patates tarlasında ki,adil olamayan bi hakemle işimiz zor olacak yine..
3-1 alacaz ama merak etmeyın
Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
oda vardı dimi maçtaİlk olarak ERDEM KOLTUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBross anlam verememiştir ligi bu takımın ardında bitirdiğimize
Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
-
büyük takımış,ulan biz avrupaya gittiğimizde avrupda 2 sene yenlmeyen LİVERPOOLU yenmiştik
beter olunnn
bu arada bu sivas boyle oyarsa bu ligde tutunamaz.. daha 1 tane kornerleri varENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Konuyla ilgisi yok ama Adanademirspor açılış için Livorno yu davet etmiş...Orda olacağım
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum