Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk maç deplasmanda. İkinci maç Sivas'ta.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Anderlect çok iyi sonuçlar alamamış hazırlık maçlarında, gerçi sivasta alamadı
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Az kaldı Belçika'da türkü gecesi
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• sivas dışında bütün türk takımlarını avrupada kendi takımım gibi desteklerim ..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Avrupa da oynayan bütün takımlarımız başarılı olmalıdırki Türkiye sıralamada hakettiği yere ulaşsın.Türkiye 11. şu an.En azından ilk 6 ya girmeliyiz 3-4 sene içinde.(Fransa Ligi dahil)4 büyük lig dışında bizimkinden kaliteli bir lig bulunmadığını düşündüğüm için, bütün takımlarımızın başarılı olmasının gerektiğini düşünüyorum.
            Ayrıca bizim rakibimiz Sivas değil 3 İstanbul takımıdır.Sivas ın 6 kere şampiyon olması lazım en az.Bazı spor bültenlerinde Sivas ı bizden önce vermeleri çok büyük densizlik.
            Trabzonsporlu taraftarların Sivasspor dan bu kadar fazla nefret etmemesi gerekiyor bence arkadaşlar.Adamlar önce bi şampiyon olsunlar da öyle nefret edelim.

Yorum

• İlk olarak senol 6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avrupa da oynayan bütün takımlarımız başarılı olmalıdırki Türkiye sıralamada hakettiği yere ulaşsın.Türkiye 11. şu an.En azından ilk 6 ya girmeliyiz 3-4 sene içinde.(Fransa Ligi dahil)4 büyük lig dışında bizimkinden kaliteli bir lig bulunmadığını düşündüğüm için, bütün takımlarımızın başarılı olmasının gerektiğini düşünüyorum.
              Ayrıca bizim rakibimiz Sivas değil 3 İstanbul takımıdır.Sivas ın 6 kere şampiyon olması lazım en az.Bazı spor bültenlerinde Sivas ı bizden önce vermeleri çok büyük densizlik.
              Trabzonsporlu taraftarların Sivasspor dan bu kadar fazla nefret etmemesi gerekiyor bence arkadaşlar.Adamlar önce bi şampiyon olsunlar da öyle nefret edelim.
              Bizdeki oynanan futbol ne rusyadan iyi nede hollandadan, rusyadak topun yarısı oynanmıyor bizde harcanan paraya bakma sen bizim yerimiz 8.9. sıralar...
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• türk takmini degilde yabanci takimi destekleyenler
                giidin pkk kongragel örgütüne katilin allhain izniyle
                sivassporumuz yüzünün akiyla cikacak bu mactan bol sans diliyorum
                [T][S]

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizdeki oynanan futbol ne rusyadan iyi nede hollandadan, rusyadak topun yarısı oynanmıyor bizde harcanan paraya bakma sen bizim yerimiz 8.9. sıralar...
                  Zaman zaman Rusya ligindeki maçlara rastgelmişliğim oluyor.CSKA ve Zenit büyük patlamalar yapmış olmalarına rağmen diğer takımlar futbol olarak sıfır.Eğer kaliteyi takımlara değilde lige yayarsak Rusya son derece kalitesiz bir lig.Maçların oynandığı zeminlerden ve hava koşullarından ise bahsetmiyorum bile..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bu haberi gören var mı?
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak senol 6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Avrupa da oynayan bütün takımlarımız başarılı olmalıdırki Türkiye sıralamada hakettiği yere ulaşsın.Türkiye 11. şu an.En azından ilk 6 ya girmeliyiz 3-4 sene içinde.(Fransa Ligi dahil)4 büyük lig dışında bizimkinden kaliteli bir lig bulunmadığını düşündüğüm için, bütün takımlarımızın başarılı olmasının gerektiğini düşünüyorum.
                      Zaten Şu Anda 6.yız Diye Biliyorum

İngiltere
                      İspanya
                      İtalya
                      Almanya
                      Fransa
                      Türkiye
                      Portekiz
                      Hollanda
                      Yunanistan
                      ...
                      Böyle Olması Lazım
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zaten Şu Anda 6.yız Diye Biliyorum

İngiltere
                        İspanya
                        İtalya
                        Almanya
                        Fransa
                        Türkiye
                        Portekiz
                        Hollanda
                        Yunanistan
                        ...
                        Böyle Olması Lazım

yanlış biliyorsun

Kode:
                        1 	England 	14.428 	16.625 	17.875 	15.000 	1.714 	65.642 	 7/ 7
                        2 	Spain 	15.642 	19.000 	13.875 	13.312 	1.714 	63.543 	7/ 7
                        3 	Italy 	15.357 	11.928 	10.250 	11.375 	1.714 	50.624 	7/ 7
                        4 	Germany 	10.437 	9.500 	13.500 	12.687 	1.333 	47.457 	6/ 6
                        5 	France 	10.812 	10.000 	6.928 	11.000 	1.333 	40.073 	6/ 6
                        6 	Russia 	10.000 	6.625 	11.250 	9.750 	1.333 	38.958 	6/ 6
                        7 	Ukraine 	5.750 	6.500 	4.875 	16.625 	1.200 	34.950 	5/ 5
                        8 	Romania 	16.833 	11.333 	2.600 	2.642 	1.000 	34.408 	6/ 6
                        9 	Portugal 	5.500 	8.083 	7.928 	6.785 	0.916 	29.212 	6/ 6
                        10 	Netherlands 	7.583 	8.214 	5.000 	6.333 	1.000 	28.130 	6/ 6
                        11 	Turkey
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Sivas'ı ne kadar sevmesemde, acıyaraktan inşallah avantajlı bir skorla dönerler diyorum ..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• bütün türk takıma ve a milli takıma başarılar diliyoruz

Yorum

• Önceden fener dışında bütün takımlarımızı avrupada desteklerdim. Şimdi hiç birini desteklemiyorum. özelliklede sivası hiç desteklemiyorum. inşallah fark yer evlerine dönerler Anderlecht kalbimiz seninle Anderlecht gol attıkça evde kutlama yapacam. Gol diye bağıracam. Maytap ve silah atacam

Yorum

• Ülke puanı açısından ;

Sivasspor ve Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden tüm takımlara başarılar dilerim.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X