Bende bu yönde düşünüyorum ama Hamburg'da pek umut vermiyor. Atarlarsa karambolden atar tipi var. Yine de sinerjimizi yaratalım. Olacak,olacak, atacaklar
Dostum yurtiçi ayrı, Avrupa maçları ayrı. Ben Avrupa'da göğsünde Ay-Yıldız olan takımı tutarım elin Haçlısını destekleyeceğime. Ben size saygı duyuyorum Hamburg'u desteklediğiniz için; sizin düşünceniz. Bu da benim olaya kendi bakış açım.
sen öyle düsünebilirsin.
elin haclisi senin hakkini yiyip avrupa maclarina cikmiyor
dil din ırk haçlı ayrımı falan yapmam bizden başka hiçbir Türk takımını avrupada desteklemem..atıyorum ğs-panathinaikos maç yapsın panathinaikos'u desteklerim
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Neden Fb'ye,Bjk'ye ve bize laf atılıyor şuan çalan marşlarda. Madem avrupada oynuyorsun, Türkiye'yi temsil ediyorsun çalmayacaksın arkadaş onları hoporlörden. Güzel başlamışlardı, mahvettiler bu işi...
dil din ırk haçlı ayrımı falan yapmam bizden başka hiçbir Türk takımını avrupada desteklemem..atıyorum ğs-panathinaikos maç yapsın panathinaikos'u desteklerim
Saygı duyuyorum renktaş, ben de tam aksini düşünüyorum. Ama bugün şansınız yok, Galatasaray çıkacak çeyrek finale
Yorum