adamlar turu haketmişti.hamburgu da eleyeceklerdir..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Katılıyorum.Bordeaux maçlarından daha kolay geçeceğini ve gese'nin tur atlayacağını düşünüyorum.Orada stadın yarısı Türk olacaktır büyük ihtimalle.İnşallah o maçta 2-3 oyuncusu sakatlanır ve bizim maçta oynayamaz.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar turu haketmişti.hamburgu da eleyeceklerdir..
Yorum
-
bizim ve diger takimlarin haklarini yiyerek oralarda oynuyorlar, ben hepsinin elenmesini istiyorum herzaman, ts nin hakkini yiyene haklarimi helal etmiyecegim hepsine haram olsun diyorumİlk olarak mehmetdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupada bizi temsil eden her takımımıza başarılar.gs'yi tebrik ederim kupayı alırlar inşallah
Yorum
-
haklisin ama sen orayi bosver bundan sonra .. ilgilendirmez biziİlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs bu defansla hamburga elenir diye düşünüyorum.
simdi emre yada meira'dan birisi hamburg macinda sakatlanirsa ozaman nonda yada ümit karan gecer defansa bize karsi ççç
Yorum
-
Gs nin hamburgu elemesi temennisindeyim.
Özellikle bizim macla orantili olarak gs nin hamburg u orada yenmesi bizim lehimizedir.Bu sekilde onlarda biraz rehavet olusacagini ve isimizin daha kolay olacagina inaniyorum.
Zaten artik kisitli bir kadrosu olan gs nin uefa da ilerlemesi bizim zirve yarisimiz adina cok iyi olacaktir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim maç ertelenirse hiç şaşırmayın!
Dün düşünürken aynen aklımdan geçti..Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Avrupa kupalarında hangi Türk takımı olursa olsun sonuna kadar desteklerim.
En basit yanı ülke puanı açısından.
Dolayısıyla Galatasaray'a Hamburg karşısında başarılar.
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum