Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Hem ligdeki durum açısından hemde ülke puanı açısından sevindim.
Gs Kocaeliden 5 yedi, uefa kupasını alsalar bile bu lekeyi silemezler.Özkan SÜMERYorum
-
-
-
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Hem ülke puani icin, hemde bizim icin cok iyi oldu bu. Hele ki karsilarindaki takim Fransiz takimi olunca daha bi sevindim bu galibeyete. Tebrikler."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Meira 4 günde 8 gol yiyerek Hakan'ın rekorunu egale etti.
Kendisini tebrik ediyorum.
Özkan SÜMERYorum
-
-
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
İlginç bir maçtı. Kendilerine fanatik diyen gslilerin maç anındaki saçmasapan tepkilerini izlemek çok eğlenceli idi.
gs defansı komediydi.
Ama almasını bildiler maçı. 3-1'den sonra iyi oynadılar ta ki 3-2'ye kadar. Sonra 3-3. Sonra bastırdılar. Attılar.
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum