Gs cezasahası dışından attığı gollerle turu atladı defans hatları çok açık veriyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
12.03.2009 GALATASARAY - HAMBURG
15.03.2009 TRABZONSPOR - GALATASARAY
Turu geçmesi çok iyi oldu@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
gayse maçı öncesi sanırım içerdeki son maç haftaya taşkınlık yaratsakta saha kapansa. oyuncudan çok seyirciden korkuyorum benİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs ve bizim icin hayirli ugurlu olsun,olacagina da inaniyorum.
Suna inandim,iyi savunma yapan iyi takimlar gs yi yenebilirler.
Biz de bu sinifa giriyoruz ve umuyorum ki gs yi avni akerde yenecegiz.
[ille d' 7]
Yorum
-
Bu skorun bizim için olan önemi.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12.03.2009 GALATASARAY - HAMBURG
Turu geçmesi çok iyi olduÖzkan SÜMER
Yorum
-
Üstelik kadro mütemadiyen sakat veriyor...İyi oldu inşallah iyiİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12.03.2009 GALATASARAY - HAMBURG
Turu geçmesi çok iyi olduTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Erdal abi,
Nazarın değdi Mehmet Topal'a.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bravo Adem, mantıklı olmak lazım....bizim maça o kadar da konsantre çıkamayacaklardır...İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu skorun bizim için olan önemi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum