Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Kazım Uzunboy
    • 12.12.2006
    • 23137
    • Ankara

Hakem maçı bitirmeyecek sandım yahu.

4 dk. uzatma verdi 5. dk. geçerken bitirdi maçı.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Cem Akyüz
      • 25.07.2006
      • 11498
      • İstanbul

ah berlin ah oldu mu bu
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• alper*
        Cezalı Üye
        • 01.03.2008
        • 16851
        • Güney Amerika

hakem son dakikada ğs defansının voleybolculara taş çıkaracak smacını görmedi mi yoksa benim gözlerim mi dumanlı görüyor ?

Yorum

• seyyah61
          • 09.12.2006
          • 3750
          • Ögrenci
          • Almanya

İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi
          Hüseyin oda senib ayıbın. kalkıpta seni sorgulayacak değiliz. Açıkcası ben utanıyorum bu tür yazılardan. senin alıp veremediğin birkaç çapulcuyla. Tüm camia ile değil..
          Bunlar TSL'de aldiklari haram puanlarla sampiyonlar ligi, uefaya gitme hakkini kazansin, ondan sonra da bizi temsil ediyorlar diye avunalim.
          Yok öyle yagma.
          Üstelik haram puanlarla gittikleri yetmiyormus gibi para da kazaniyorlar bu maclardan.
          Haram puan üzerinden haram paralar.
          Ben Avrupa'da Kayseri, Sivas'i desteklerim.
          Genclerbirligi Uefa'da ceyrek finale cikinca Trabzonspor cikmis kadar sevinmistim.
          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• bariskaratas
            • 16.04.2008
            • 5233
            • bilgisayar mühendisi
            • İstanbul

avrupa da trabzonsporumuzla karsilasmadikca her zaman turk takimlarini desteklerim. insallah fb gs final oynar.
            bunu istemeyenler bence sahaya da girerler bi gun bu fanatiklikle.
            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Serdar A
              • 07.05.2007
              • 21444
              • musikişinas
              • İstanbul

Türkiye , Uefa kulüpler sıralamasında ülke bazında 11. sırada .

Genel kalite olarak Türkiye süper liginin altında lanse edilen Ukrayna , İskoçya , Hollanda , Romanya sıralamada üzerimizde yer alıyor .

Rusya'yı saymıyorum bile . Rusya'ya futbol oynamaya giden futbolcularımızın bile kalitesinden dem vurduğu lig Avrupa'da sıralamada Fransa'yı bu yıl geçecek gibi gözüküyor . Bir kaç yıl içinde " kalıcı " olarak Avrupa'nın en iyi beşinci ligi olmalarına kesin gözüyle bakıyorlar .

Türkiye'de büyüyerek devam eden tesisleşme atılımını eğer Avrupa'da kazanılacak puanlarla pekiştirilemez ise ne yazık ki " bölgesel bir lig " olmaktan öteye gidemeyiz .

Yorum

• Hüseyin İlkin
                • 01.10.2006
                • 13488
                • Makina Mühendisi
                • Aksaray

İlk olarak alper* tarafından gönderildi
                hakem son dakikada ğs defansının voleybolculara taş çıkaracak smacını görmedi mi yoksa benim gözlerim mi dumanlı görüyor ?
                Yok yok senin gözlerde sorun yok Alper , bende aynı görüntüyü , görüntüleri gördüm

Yorum

• İsmail ALİOĞLU
                  • 19.05.2008
                  • 1174
                  • Mühendis
                  • Trabzon

İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi
                  Bunlar TSL'de aldiklari haram puanlarla sampiyonlar ligi, uefaya gitme hakkini kazansin, ondan sonra da bizi temsil ediyorlar diye avunalim.
                  Yok öyle yagma.
                  Üstelik haram puanlarla gittikleri yetmiyormus gibi para da kazaniyorlar bu maclardan.
                  Haram puan üzerinden haram paralar.
                  Ben Avrupa'da Kayseri, Sivas'i desteklerim.
                  Genclerbirligi Uefa'da ceyrek finale cikinca Trabzonspor cikmis kadar sevinmistim.

haram maram, en nihayetinde adamlar oynuyor. sonucta bu uluslar arası bir turnuva. haram işini koy kenara. biz hiçni haram puan kazanmadık. futbolda olur böyle cilveler. Tamam ist takımlarında fazla oluyo demekki sözü geçiyor adamların. Buda bizim eksikliğimiz.
                  Biz kendi kendimizi 'Gs haram puanlarla oraya buraya gidiyor' desek, alenen kıskanclığımızı ortaya çıkartırız. Bizim yapmamız gereken sadece şapka çıkartıp saygı duymak. İşte bu harekette büyüklüktür. Kendimizi küçük düşürmenin manası yok.
                  Unutmamak gerekirki, bu tip takımların dilindeysek, bu onların değil bizim hatamızdır.
                  Bi aralar fb den nefret ederdim, ama bu tur maçlarda hep desteklerdim. şimdi ise gs den nefret ederim ama yinede avrupada desteklerim. onların maçlarında milli duygularım kabarır. görüyorumki sizde bu yok!
                  Unutmayınki onların kazandıkları puanlar sayesinde biz gittik avrupaya. onlarda az da olsa bizim sayemizde.

''Haram puan'' çok saçma deyim. Neyse bu yazıyı ben yazdım yinede ben okuyacağım. size bir çağrışım yapmayacaktır bu yazım, bundan eminim..

Yorum

• Trkz61
                    • 13.08.2007
                    • 615
                    • Tekstil

Oli, Benfica, Berlin.Sahadan sildiler hepsini.

Yorum

• seyyah61
                      • 09.12.2006
                      • 3750
                      • Ögrenci
                      • Almanya

İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi
                      haram maram, en nihayetinde adamlar oynuyor. sonucta bu uluslar arası bir turnuva. haram işini koy kenara. biz hiçni haram puan kazanmadık. futbolda olur böyle cilveler. Tamam ist takımlarında fazla oluyo demekki sözü geçiyor adamların. Buda bizim eksikliğimiz.
                      Biz kendi kendimizi 'Gs haram puanlarla oraya buraya gidiyor' desek, alenen kıskanclığımızı ortaya çıkartırız. Bizim yapmamız gereken sadece şapka çıkartıp saygı duymak. İşte bu harekette büyüklüktür. Kendimizi küçük düşürmenin manası yok.
                      Unutmamak gerekirki, bu tip takımların dilindeysek, bu onların değil bizim hatamızdır.
                      Bi aralar fb den nefret ederdim, ama bu tur maçlarda hep desteklerdim. şimdi ise gs den nefret ederim ama yinede avrupada desteklerim. onların maçlarında milli duygularım kabarır. görüyorumki sizde bu yok!
                      Unutmayınki onların kazandıkları puanlar sayesinde biz gittik avrupaya. onlarda az da olsa bizim sayemizde.

''Haram puan'' çok saçma deyim. Neyse bu yazıyı ben yazdım yinede ben okuyacağım. size bir çağrışım yapmayacaktır bu yazım, bundan eminim..
                      Bakin bu takimlar hak etmedikleri halde Trabzonspor'un veya diger Anadolu takimlarinin hakki olan yerlere gidiyorlar.
                      Trabzonspor da su ana kadar haram puan kazanmamistir.
                      Haram puandan kastim, tesvik primleri, sikelerle kazandiklari, es dost iliskisi ile ve de medya araciligiyla hakemleri kendileri lehine veya rakipleri aleyhine hata yapmaya zorlayarak aldiklari puanlardir.
                      Trabzonspor'a bu oyunlar oynanmasaydi suan Gs'nin avrupada kazandigi basarilarin mislini yapardi.
                      Kimse kusura bakmasin.
                      Bunlar ayak oyunlariyla oraya gelirken biz de yapalim bizim eksikligimiz demek Trabzonspor taraftarina yakismaz.
                      Onlar türlü pislik ve serefsizlik yapiyor diye bizim de yapmamiz gerekmez.
                      Onlar öyle veya böyle buraya gelmis, bize desteklemek düser benim mantigima tamamen ters.
                      Siz desteklerseniz, sizin bileceginiz istir o.
                      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İsmail ALİOĞLU
                        • 19.05.2008
                        • 1174
                        • Mühendis
                        • Trabzon

İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi
                        Bakin bu takimlar hak etmedikleri halde Trabzonspor'un veya diger Anadolu takimlarinin hakki olan yerlere gidiyorlar.
                        Trabzonspor da su ana kadar haram puan kazanmamistir.
                        Haram puandan kastim, tesvik primleri, sikelerle kazandiklari, es dost iliskisi ile ve de medya araciligiyla hakemleri kendileri lehine veya rakipleri aleyhine hata yapmaya zorlayarak aldiklari puanlardir.
                        Trabzonspor'a bu oyunlar oynanmasaydi suan Gs'nin avrupada kazandigi basarilarin mislini yapardi.
                        Kimse kusura bakmasin.
                        Bunlar ayak oyunlariyla oraya gelirken biz de yapalim bizim eksikligimiz demek Trabzonspor taraftarina yakismaz.
                        Onlar türlü pislik ve serefsizlik yapiyor diye bizim de yapmamiz gerekmez.
                        Onlar öyle veya böyle buraya gelmis, bize desteklemek düser benim mantigima tamamen ters.
                        Siz desteklerseniz, sizin bileceginiz istir o.

Bu dediklerin Türkiye liginde olmuş ve olacak işler. Bu avrupa platformu. söz konusu o takımlar ve Türkiyedir. ama sen bi kere kafana yerleştirmişsin bunu. şikeydi mikeydi. bunlar doğal şeymiş gibi bu ligde. unutma gökdenizi ogünü. Neden 6 ay ceza aldıklarını. Bu Ölçü olamaz.

Yine dediğim bu tür organizasyonda Türkiyenin ismini yapmak önemli. Gerçi çoğu taraftar bunu hep lehine değerlendiriyor. Türkiye başka Avrupa başka.

Yine dediğim gibi bu yazdıklarımında sizin için hiç bir anlam ifade etmiyor!! O düşünceler kafanızda olduğu müddetçe..

Yorum

• Uğurtan
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 25.02.2006
                          • 10680
                          • Öğrenci
                          • Ankara

Milliyetçilik, ülke sevgisi yalnızca "Milli Takım"'a duyulur.. Kulüp bazında avrupa kupalarında benim takımım değilse umurumda olmaz..

Siz hangi avrupa liginde rakibini avrupa maçında destekleyen taraftar gördünüz? Bir ManU taraftarı Chelsea'nin Ş.Ligini almasını mı isteyecek? Komik.. Bunu da ancak biz yapardık zaten.. Herşeyi fazla abartıyoruz..
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Cafer Bulur
                            • 27.10.2007
                            • 27737
                            • isci
                            • Almanya

Bu aksam fb nin kazanmasini istiyorum.Uefa yi ligle ayni basarida yürütemeyeceklerinden avrupada devam etmelerini istiyorum.
                            Maca gelince,kiev in fb yi yenip uefaya kalacagini düsünüyorum.
                            Keske fb yensede uefa ya devam etse,ama zor dostum zor...
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• macka61
                              • 07.04.2006
                              • 13019
                              • sigorta
                              • İstanbul

budün kieve fb karşısında başarılar bol gollü galibiyet bekliyorum onlardan

Yorum

• Cafer Bulur
                                • 27.10.2007
                                • 27737
                                • isci
                                • Almanya

Kiev-fb macina internet üzerinden nasil bakabiliriz arkadaslar?
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...