Dede , en az bir puan alın en fazla bir puan alın demiş ...
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Bendtner midir nedir ne kötü oynadı ya,sinir etti beni. Bugün bütün fblilerle dalga geçmeyi planlamıştım, ne mesajlar hazırlamıştım ama olmadı
Porto'nun yenmesi iyi oldu, fb sonuncu olarak grubu bitirir.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
F.bahce oynamasi gerektigi gibi oynadi ve 1 puani kapti.
Belliki ilk mactan gerekli dersleri cikarmislar.Istanbuldaki mac gibi oynamaya calissalardi yine 5lik olurlardi.
Herseye ragmen arsenal cok diri ama belli mevkiilerde tecrübesiz bir takim.Dünkü hücum hatlari kendilerine yakismayacak derecede etkisizdi.Adebayor ve walcotun eksikligini oldukca hissettiler.
Fb evinde portoyu yenerse uefa sansini sürdürür.Aksi takdirde bu grubu hakettikleri yerde tamamlayacaklar."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
-
-
-
Macin 2. yarisini izleyebildim. Zaten anlatilanlara gore de ilk yarisi izlenmeye degmezmis. Gs beni sasirtmadi dersem yalan olur. Cok akilli ve goze hos gelen bir futbol oynadilar. Kalecileri de galibiyette onemli rol oynadi. Hafta sonu Fb'ye karsi boyle oynamazlar umarim. O mactan beraberlik cikmasi bizim icin en iyisi ama Gs boyle oynarsa Fener'i zorlanmadan gecer. Fener'in puan almasini isteyecegim aklimdan gecmezdi. Trabzonspor aski insana neler istediyor.
Yorum
-
ilginç bie skor...
cin con şaşırttı beni...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum