Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu forma çok güzel.tıpkı karayollarında çalışan insanların giydiği fosforlu donlar gibi

Yorum

• josico girip cikdimi yoksa ben mi yanlis gördüm?

Yorum

• Benimde aklıma o takıldı.Sakatlanmış meğer.
        54' Josico sakatlığından dolayı sadece 7 dakika oyunda kalabildi Burak yılmaza bıraktı.53' Burak Yılmaz oyuna girdi, Joseco oyundan çıktı.49' Yine savunma yine hata... Yasini geçen Lopez sert vurdu fakat top direğin dibinden dışarı çıktı.48' Bu sefer Emre uzaktan şansını denedi fakat top üstten dışarı gitti.47' Fenerbahçe ikinci yarıya hızlı başladı... Selçuk'un yerine oyuna giren Josico'nun sağ çaprazdan sert şutu yandan auta gitti.46' İkinci yarı Fenerbahçe'nin vuruşuyla başladı.46' Joseco oyuna girdi, Selçuk Sahin oyundan çıktı.
        Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• 3-1 oldu...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben biraz genelde dolanayım. 3. golden sonra gelirim madem
            ben geldim
            İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            herzaamanki şey, az önce ağlayan spiker ve febeşliler şimdi gaza geldi 1 gol atınca. birazdan 3 . golü yiyince yine ağlamaya başlayacaklardır.
            demiştim. herzaman ki şey . ağlaaaa
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Beter ol febe
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• defansın yaptığı hatalar çok komik.

Yorum

• BEDEL !..

Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nun ilk maçında deplasmanda FC Porto ile karşılaşan Fenerbahçe, 2 dakika arayla gelen gollerin şokundan Güiza'nın golüyle sıyrıldı ancak sonunu getiremedi ve 3-1'lik mağlubiyetle gruba puansız başladı.

Her iki takımında dengeli başladığı karşılamada 5. dakikadan itibaren etkili olmaya başlayan FC Porto, 12. ve 13. dakikada Fenerbahçe'de defans boşluğunda oluşan hataları iyi değerlendirerek yıldız futbolcuları Lisandro ve Lucho ile arka arkaya goller buldu.

Erken gelen gollerle rahatlayan ev sahibi takım, Fenerbahçe'nin 30. dakikada Güiza ile bulduğu gole kadar tamamen maça hakim olan taraf oldu. 29. dakikada ilk kez organize bir atak geliştiren Fenerbahçe attığı golden sonra hırslandı ve maça ortak olmaya başladı. Porto ise kontrollü oyunla skoru koruyup, üzerine gelen Fenerbahçe karşısında kontra ataklarla gol bulmaya çalıştı.

İlk yarısı Porto'nun 2-1 üstünlüğü ile geçilen karşılaşmanın ikinci yarısına Josico değişikliğiyle başlayan Fenerbahçe'de, Josico'nun oyuna girdikten sonra sakatlanması Aragones'in planlarını değiştirdi. Josico Burak'la yer değiştirdi.

Karşılaşmanın son 10 dakikasında futbol bir anda çehre değiştirdi. Fenerbahçe Güiza ve Emre ile yakaladığı pozisyonlardan yararlanamazken, ev sahibi Porto son dakikada lino ile yakaladığı pozisyonu gole çevirmeyi başardı ve karşılaşma 3-1 sona erdi.

PORTO: 3 - FENERBAHÇE: 1

STAT: Dragao
                  HAKEMLER: Bertrand Layec, David Benech, Michael Annonier (FRA)

PORTO: Helton, Sapunaru, Bruno Alves, Rolando, Benitez, Lucho, Meireles (Dk. 66 Costa), Fernando, Rodriguez (Dk. 89 Lino), Mariano (Dk. 60 Hulk), Lisandro
                  TEKNİK DİREKTÖR: Jesualdo Ferreira

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Yasin, Carlos, Selçuk (Dk. 46 Josico-Dk. 53 Burak), Maldonado, Emre, Uğur Boral (Dk. 76 Kazım), Alex, Güiza
                  TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

GOLLER: Lisandro (Dk. 11), Lucho (Dk. 13), Güiza (Dk. 29), Lino (Dk. 90)

SARI KARTLAR: Sapunaru (Porto), Lugano, Güiza (Fenerbahçe)

İLK YARIDAN DAKİKALAR
                  6. Dakikada Fenerbahçe ceza sahasının önünde topla buluşan Lucho'nun sert şutu Volkan'da kaldı.

GOL 11. Dakikada sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Lucho'nun pasıyla Fenerbahçe ceza sahasında buluşan Lisandro Lopez'in vuruşunda top Fenerbahçe ağlarıyla buluştu. 1-0

GOL 13. Dakiakda Fenerbahçe defansının içerisine atılan topla buluşan Lucho'nun vuruşunda Porto farkı ikiye çıkardı. 2-0

26. Dakikada Fenerbahçe savunmasının arkasına atılan topla buluşan Lisandro'nun kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı aşırtma vuruşta top üstten auta çıktı.

GOL 29. Dakikada sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Uğur'un ceza sahasına yaptığı ortaya ön direkte Alex'in yaptığı vuruş kaleciden döndü. Dönen topla buluşan Güiza'nın dar açıdan sert şutu Porto ağlarıyla buluştu. 2-1

44. Dakikada Fenerbahçe'nin sol kanattan kullandığı serbest atışta ceza sahasına düşen topa Selçuk ve Lugano birlikte hareketlendi ancak topa yetişemedi ve Helton topa sahip oldu.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
                  48. Dakikada Yasin'in hatasında topla buluşan Mariano'nun ceza sahası çizgisi üzerinden yaptığı vuruş az farkla auta gitti.

63. Dakikada Porto ceza sahasının dışında topla buluşan Maldonado'nun sert şutu kalecide kaldı.

72. Dakikada Fenerbahçe ceza sahasının dışında Porto'nun kazandığı serbest atışı kullanan Bruno alves'in sert şutunu Volkan çıkarmayı başardı.

MAÇTAN NOTLAR
                  Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda deplasmanda oynanan FC Porto-Fenerbahçe maçında sarı-lacivertli taraftarlar takımlarını yalnız bıraktı.

Portekiz basını bine yakın Türk'ün gelmesinin beklendiğini belirtse de, Türkiye'den Porto'ya gelişin pahalılığı, Portekiz ve komşu ülkelerde çok az sayıda Türk'ün yaşamasından dolayı sadece 200 kadar Fenerbahçeli taraftarın maça geldiği görüldü.

Maçın oynanacağı Dragao Stadı'nda güvenlik önlemleri normal düzeyde olurken, her iki takımın taraftarları birlikte stat çevresinde maç saatini beklediler.

Bu arada, bugün öğlen saatlerine kadar bulutlu olan Porto kentinde maç saatine doğru hava açılırken, hava sıcaklığı da 15 derece oldu.

ligtv.com.tr

Yorum

• Ben fbnin yenilmesine acayip sevindim oh canima degsin....
                    YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Feybe'ye nanik nasıl yapılır işte cevabı..
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• fener mi çok şanslı yoksa bu porto takımı mı çok beceriksiz. ilk yarı 5-0 bitecek maç 2-1 bitti. ikinci yarı fener iyi oynamamasına rağmen bu maçı çevirecek pozisyonlar buldu. bu seferde fener kaçırdı. fener bu gurup 9 puan alabilir ama guruptan çıkabilir mi orasını bilemem.
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fener mi çok şanslı yoksa bu porto takımı mı çok beceriksiz. ilk yarı 5-0 bitecek maç 2-1 bitti. ikinci yarı fener iyi oynamamasına rağmen bu maçı çevirecek pozisyonlar buldu. bu seferde fener kaçırdı. fener bu gurup 9 puan alabilir ama guruptan çıkabilir mi orasını bilemem.

Porto'nun hakkını yeme abi.. 3-1 bitti maç..
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Porto'nun hakkını yeme abi.. 3-1 bitti maç..
                            portonun hakkı makkı yok kardeşim bu kadar kötü fener buldun mu 5 yapacaksın. porto kaptanını en kötü maçıydı benim izlediğim maçlarda. porto benfica derbilerindeki topu oynasa 5 yapardı bugün.
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• olacağı buydu fener bu sene dördüncü olur uefayada gidemez

Yorum

• ben diyorum ne zaman fb de ilk 11 de can yada yasinden biri oynasin bilki o maci yenildiler

en guzeli 3.cu golu atan linoydu, adam oyuna girdi 10 saniye gecmeden ilk topa dokunmasiyla gol atti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X