fener beraberlik alır diyorum ben
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-

Eminim Stepanov'da bu anları unutmamıştır.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
porto,deplasmanda olan ve formsuz olan fenerbahçe karşısında çok avantajlı görünüyor.Futbolcu kalitelerine bakarsak belki fener biraz daha ağır basıyor.Ama unutulmamalıdır ki her horoz kendi çöplüğünde öter.Bkz:bjk-liverpool&liverpool bjk müsabakalarıYorum
-
Porto son 2-3 maçtır gördüğümüz fenerle top gibi oynar..
Ama fenerli futbolcuların geçen senede gördüğümüz, maç seçme özelliği var.. Şampiyonlar ligine ayrı bi motivasyonla çıkıyorlar.. Her şeye rağmen, fenerin son zamanlardaki performansından üstün bir perfromans orataya koyacağına inanmama rağmen Porto'nun feneri yeneceğini düşünüyorum.. Bu arada maçı nasıl izleyebiliriz..?
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!Yorum
-
Star'danPorto son 2-3 maçtır gördüğümüz fenerle top gibi oynar..
Ama fenerli futbolcuların geçen senede gördüğümüz, maç seçme özelliği var.. Şampiyonlar ligine ayrı bi motivasyonla çıkıyorlar.. Her şeye rağmen, fenerin son zamanlardaki performansından üstün bir perfromans orataya koyacağına inanmama rağmen Porto'nun feneri yeneceğini düşünüyorum.. Bu arada maçı nasıl izleyebiliriz..?
Başkabir seçenek yok şu an..Netten izleyeceksen justin filan var..Ama salla Star'a devam
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)Yorum
-
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum