Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
evet, hakkını verelim o şut gerçekten harikaydı.. tam çataldan dönmüştü..
fener'e hayırlı olsun 2-0.. ben isterimki gruplara kalıp üst turlara çıksınlar yine.. bize zararından çok karı olur..Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!Yorum
-
-
Yalnız golleri izlediyseniz hep çarpmış girmiş.
Fenerbahçe'nin elenmesi elbette hoşuma gidebilir ama gerçekçi olmak lazım. Rakipleri o kadar güçlü değil. Bu turu geçerler diğer turda karşılarına çıkacak en güçlü ekip A. Madrid.
Fenerbahçe gruplara kalacaktır. Yensin, yenilsin, elesin, elensin umurumda değil. Ama bu adamlar Avrupa'da farklı oynuyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
dun iki sut cektiler ikiside rakipe carpip kaleciyi yaniltip gol oldu,
hatta spiker (guntekin onay) fb yi ballandira ballandira anlattiki sanirsin ezikler degil sahada manu var,
evet ezikler gerci hazir gibi gorunuyor ama bence tam hazir degiller, karsilarindaki rakibin zaten hic bir gucu yoktu.
bu turu gecerler ama umarim bidahaki turda elenirler
ayrica fb bu oyunla cok gol yer bence bu seneYorum
-
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/De...12270&catid=34
fenevbahcenin golleri, izlemeyenlere..
bal budur heralde..
ama rakip çok zayıf ya..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!Yorum
-
1. turdan başlayacaklar. Ön eleme oynamıyorlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum