Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
yok be
bursa gibi bir taraftar taşlamadıysa sivas hiç taşlamaz bence
şeytan mı taşlıyorlar yahu
Buraya kadar!
Yorum
-
Volkan maç boyu konsantre olamadı oyuna.Her an hata yapabilecek bir görüntü veriyordu.Nitekim 2 golde de hata yaptı.Ben de bir kanalda altyazıda okumuştum kiralık gönderilecek diye.Kalede biraz tecrübeli bir kaleci olsa maçın sonucu böyle olmazdı.Bu oyunla 2-0'ı hak etmedi Sivasspor ama Braga'nın daha iyi bir takım olduğu belli oluyor,kalite farkı var arada.Banko Braga,3.20
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
spor sitelerinin haber başlıklarını gördünüz mü sivas zora soktu zora sokmuşş
daha zorumu var ya 2 gol yemişin kendi sahanda
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
Sivas'ın çapı belli.Balondu söndü.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım KoyuncuYorum
-
bu bulent uygun ammada gulluk gulistanlik konusuyor suan tel baglantisi ile ligtvde
anadoludan 23 galibiyetle rekor kirmislar, durusumuz yeter, herkesi gullerle karsilayip alkislarla yollamislar, göünllerin sampiyonu olmuslar,
ya bu adam ne zaman konussa hep ayni seyleri söylüyor, duygu sömürgeliyi yapmaya calisiyorYorum
-
'Braga Sivas'ın balonunu patlattı'
bu baslik ajansspor.comda atilmis
Gitme demek cok da Zor olmamaliYorum
-

Ersun Yenal: O Nasıl bir goldü ya

Bülent Uygun:Cumhuriyetin temellerinin atıldığı ...
Ersun Yenal:Ya bırak ben sana maçı soruyorum toto loto ne ayak
Bülent Uygun: Senin yüzünden
Ersun Yenal:Bu arada sen neden gülüyorsun
Bülent Uygun:Bilmem 4. Büyük oluyorum galiba
Ersun Yenal:ZUHAHAHHa Dur göbeğim Düşecek du du bırak beni bi duuuuTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum