Tebrikler Fenerbahçe...
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
Sevilla'yı kınıyorum. Jimenez istifa!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Ne yalan söyleyeyim fenerin bu takımı elemesine cok sevindim kesinlikle fenerden üstün bir tarafı yoktu ve ulke futbolunun bir yerlere gelmesi içinde uluslararası arenada basarılı takımlara ihtiyacımız var umarın bir çok takımla bundan sonraki yıllarda ceyrek finallere yarı finallere kalırız..Yorum
-
Koyu bir fenerli arkadaşımın msn nicklerini yaziyorum.
İlk yarı sonucu :
............ ( Allah Belanı versin Volkan! )
Maç sonrası :
.......... ( Seni seviyorum Volkanım Büyüksün Fenerbahçem )
Fenerbahçelilik böyle birşey
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
Benimde miğdem bulandı !
Hele ki MEHMET ! Aurelio topun başına geldiğinde , DANGALAK ! spikerin
" mehmetçiğe selam olsun " demesi ile gece gece gani gani günaha girdim !
Lanet olsun bu albayrak ile ziya doğana ! Allah belalarınızı versin ! Allahınızdan bulun !
Dur bizim daha önemli işlerimiz var,daha Ersunu yollayıp ÖZ YERLİ Tolunayı getireceğiz başa !
Lanet olsun yaa !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).Yorum
-
Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum