Bu akşam kötü bir akşam oldu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
fenerde kezman'ın gidişi ile güçlendi..İlk olarak A.Alper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePSV Keoman'ın gidişiyle zayıfladı..yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
-
Ne yapayım fb güçlenmişse?!İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerde kezman'ın gidişi ile güçlendi..
Yorum
-
cok dogru söylemiskin, milletin haklarini yiyip burlara geldiler, dünde diger kardesi 8 tane yiyip geldi ama nedense hic bi ses cikmadi agizlarindan ama tr de olsaydi, ortaligi toz duman ederlerdiİlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar bizim ve diğer anadolu takımlarının haklarını yiyerek buralara geldiler. Kimse benden bunları desteklememi beklemesin! Hayde PSV!
Yorum
-
Gruptan çıktılar %99.9..Tebrik ederiz Ülkemizin buna ihtiyacı vardı.Bu sene fb'de olmasa iyice rezil olacaktık avrupaya.Şu ana kadar Türk takımları arasında yenilmeyen Tek takım,İnter'i de büyük ihtimalle yeneceklerdir.fb bana göre inter'den daha iyi takım sonuçta inter'ide gördük türkiyede.Pozisyonu yoktu adamların fb'nin yenilmesi sürpriz olur.Bana görede lider dönerler italya'dan..
Yorum
-
Helal olsun Fenere. Insallah baya yukarlara cikarlar. Interle berabere kalip CSKA yi yenerler diye düsnüyorum.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
İnşallah zor bir takım gelir de fark yiyip elenirler.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Henrik Larsson 'u çok severim
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum