Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi bildin.Trabzonspor benim için sportif anlamda her şeyin önündedir.

Yorum

• Güzele çirkin demek yakışık alırmı alsada bize demek yakışmaz.Çarşı taraftarı bu maçta beşiktaştan çok ülkenin şu anda bulunduğu durumu öne çıkararak tezahurat etmiştir.Bunu nasıl eleştirebilirizki.

Yorum

• Gs dün yenilmeyi fazlasıyla haketti....

Maçın yarısnı yerde tamamladılar.. ufak bi faulde mızıkçı çocuklar gibi dövündüler....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak meça2006 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1-hey millet fb-bjk-gs nin avrupa maçlarındaki başarıları sizi niye mutlu ederki..
          Avrupa takımları Türk takımlarını yendimi Gs,Bjk,Fb'yi yendik demiyor. Türkleri yendik diyor. Ayrıca olay Holiganizm boyutuna gidecek neredeyse. Eminim Avrupa'da 2-3 kademe gidebilsek Fb,Bjk,Gs'lilerinde hoşuna gider. Yok biz yenilince onlar bize gülüyorlar diye düşünüyorsanız Anarthosis , Galati gibi takımları elenirsek ben bile gülerim
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Milletçe hassa olduğumuz şu günlerde nasılda diğer TÜRK takımlarını avrupada yok sayıyoruz anlamıyorum...
            Adamlar almanyada oynadığımız maçlarda oranın bit pazarı poşetlerini sallayarak ne gs ye ne fb ye ne bjk ne de bize laf atıyorlar.Onlar bizi tek yekün görüyorlar biz ise birbirimizin kuyusunu kazıyoruz...
            Avrupada başarılı olan tüm TÜRK takımlarıyla guru duyuyorum Fb ve Bjk bunu haketti dün Gs haketmedi dilerdim onlarda başarılı olsun...
            Ayrıca çarşı ile ilgilide bir parantez açmak istiyorum, emin olun adamların mesleği artık tribün ve İstanbulda inanılmaz sempatikler gençler içinde taraftar veya oyuncu sadece oyuncuların kalitesine değil artık taraftar unsurunuda göze alıyorlar...Birçok oyuncu Beşiktaş taraftarı diye bu takıma transfer olmak istiyor...

Muhakkak bizimde bunlardan alacak olduğumuz dersler var..
            En önemliside takımımızı tribünde nasıl destekleyeceğimiz, nasıl takıma katkı yapacağımız,önümüzdeki örneklerin iyi yanlarını almak bize birşey kaybettirmez...
            Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Şu görüntünün Türkiye'deki Avrupa maçlarında da oluşması en büyük dileğimiz.. (değil mi?)

Yorum

• Bunun için epey bir beklemen lazım.Çok ütopik.

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gollerden sonraki " Şehitler ölmez Vatan Bölünmez.. " tezahüratları çok anlamlıydı.

Avrupa'da hiç bir trübün Çarşı grubunun eline su dökemez.

Aynen bana göre dünyada Arjantinlilerden sonra Besiktas seyircisi gelir. Ayrica Fener taraftarida bana göre dünyada takimina en faydali taraftarlardan birisidir. Bizle cinconlularda takima zarar verme konusunda baya ilerilerdeyiz. Ligimizde birinciyiz bu kesin.
                  Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                  Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İyi bildin.Trabzonspor benim için sportif anlamda her şeyin önündedir.
                    benim içinde öyle..

Yorum

• ilhan

alıntı yaparken yazdıklarımı bir bütün olarak değerlendir.yarıdan kesince farklı anlamlar çıkar senin yaptığın gibi...

Yorum

Avrupa takımları Türk takımlarını yendimi Gs,Bjk,Fb'yi yendik demiyor. Türkleri yendik diyor.

olay budur...

(UEFA)

Yorum

• Valla Meça ne diyeyim sana ben. Bir bütün olarak değerlendirmem için bana saçma gelen yerleri kesmem gerekiyor. Kesincede bütün olarak değerlendirilmiyor. Kusura bakmayacaksın artık

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          Eduardo Galeano

Yorum

• bu haftadan geçti de haftaya gs antepe bjk da kadıköye gidiyor.hani bu iki takım avrupada ya belki bazı arkadaşlar! maçlarına otobüs kaldırırlar..

Yorum

• ilhan ve benzerleri

şu ana kadar yazdığım ve bundan sonra yazacaklarımda hiçkimsenin düşüncesine saçma vb bir kelime demedim,dememde.....ama 8 yıldır eğitim camiasındayım ve şunu anladım:anlamayan öğrenciye ne yaparsan yap o yine anlamıyor...

Yorum

Başka bir takımın taraftar veya başarısını aynı takımı tuttuğum kimseyle ne tartışabilirim nede polemiğe girerim. Gereksiz mesaj yazmamaya özen göstermeye devam
                                Daha bir sayfa önceki mesajım

Kulüp bazında Avrupa'da başarılı olurken Türk takımları milli takım buna paralel olarak çok kötü sonuçlar alabiliyor. Türk milli takımı Avrupa ve Dünya'da başarılı olurken Türk takımları yine buna paralel yönde kötü Avrupa'da adı şanı duyulmamış takımlara yeniliyor,eleniyor. Bu döngüde böyle gitmez.

“Ben basit bir '
                                Eduardo Galeano

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X