Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Marcelo , Oletul Galati mucizeyi gerçekleştirdi ama. Erciyes'te gerçekleştirebilir. Kim bilebilir ? Bizde Galati'den kaç gömlek üstündük.. Bizde yazalım yıldızları.
Galatasaray , Sion'u havada karada , suda her yerde oynasın yener. Kendimizi kandırmaya gerek yok Lincoln'ün önderliğinde ne top oynadığını görüyoruz adamların. Anti istanbul diyoruz her zaman ama ortada güzel futbol var.
Erciyes'in turu geçme ihtimali çok zor ama diğerleri bu sene altın yıllarını yaşayabilirler Avrupa'da.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Galatasaray maçlarını izleyin. Takım=Lincoln+Arda diğerleri sadece bakıyor ama işte Lincoln faktörü gol atıyor mükemmel paslar veriyor ama böyle devam ederse yani lincoln kendine eşlik edecek birini bulamazsa 8-9 hafta sonra sorun çıkarmaya başlar ki disiplinsiz bi oyuncu
off off marcelinhomuzun nesi eksikti ki lincoln den7-7-7-7-7-7-7Yorum
-
Galatasaray maçlarını izleyin. Takım=Lincoln+Arda diğerleri sadece bakıyor ama işte Lincoln faktörü gol atıyor mükemmel paslar veriyor ama böyle devam ederse yani lincoln kendine eşlik edecek birini bulamazsa 8-9 hafta sonra sorun çıkarmaya başlar ki disiplinsiz bi oyuncu
off off marcelinhomuzun nesi eksikti ki lincoln den
mantalitesi
Hadi eyvallah..
Yorum
-
Ne demek istediğimi yaşın münasebetiyle anlamanı beklemiyorum da senin nerdeyse iki katı yaşı olan biriyle böyle konuşma hakkını nerden bulduğunu merak ediyorum...saçmalama istersen atletico ile erciyes i nası aynı kefeye koyarsın 5 gömlek üstün bi takım erciyes ten
forlan
agüero
riquelme
simao
leo franco
pablo
mista
.
..
.
uzar gider erciyes in gol atması bile mucize erciyes in ancak atletico erciyes i küçümserse bi şansı olabilir o da çok az bi ihtimalYorum
-
Atlético Madrid
Gelenler
Christian Abbiati - Kiralık - A.C. Milan
Raúl García - <- CA Osasuna (€13m)
Cléber Santana - <- Santos
Luis García - <- Liverpool FC (11 mln €)
Diego Forlán - <- Villarreal CF (21 mln €)
Simão Sabrosa - <- SL Benfica (20 mln € + 2 oyuncu)
José Antonio Reyes - <- Arsenal FC (12 mln €)
Gidenler
Federico Azcárate - -> AEK Athens FC
Luciano Galletti - -> Olympiacos
Gabi - -> Real Zaragoza
Fernando Torres - -> Liverpool FC (30 million €)
Francisco Molinero - -> RCD Mallorca
Costinha - -> Atalanta
Martin Petrov - -> Manchester City
Roberto - Kiralık Gimnàstic
Iván Cuéllar - Kiralık SD Eibar
Toché - -> CD Numancia
Mario Suárez - Kiralık Celta Vigo
Diego Costa - Kiralık Celta Vigo
Başarıları
La Liga Şampiyonluğu: 1939-40, 1940-41, 1949-50, 1950-51, 1965-66, 1969-70, 1972-73, 1976-77, 1995-96
İspanya Kral Kupası: 1960, 1961, 1965, 1972, 1976, 1985, 1991, 1992, 1996
Kıtalararası Kupa: 1974
UEFA Kupa Galipleri Kupası: 1962
İspanya Süper Kupası: 1985
UEFA İnter-Toto Kupası: 2007
Kadrosu
1 Kaleci Ismael Falcón
2 Defans Yourkas Seitaridis
3 Defans Antonio López
4 Defans Mariano Pernía
5 Orta saha Peter Luccin
7 Forvet Diego Forlán
8 Orta saha Raúl García
9 Forvet Luis García
10 Forvet Sergio Agüero
11 Orta saha Maxi Rodríguez (K)
12 Defans Fabiano Eller
13 Kaleci Christian Abbiati
14 Defans Zé Castro
15 Orta saha José Manuel Jurado
16 Orta saha Cléber Santana
17 Forvet José Antonio Reyes
18 Orta saha Maniche
19 Orta saha Miguel
20 Forvet Mista
21 Defans Luis Amaranto Perea
22 Defans Pablo Ibáñez
23 Orta saha Juan Valera
24 Orta saha Simão Sabrosa
25 Kaleci Leo Franco
fincher,
yaşımız küçük diye hiç konuşmayayım yorum yapmayayım o zaman gerçekler,doğrular tartışılmaz ispanya futbolunu yakından takip edenler bilirler atletico yu7-7-7-7-7-7-7Yorum
-
kimse sana yorum yapma veya konuşma yaşın kaç demiyor..
sadece üslubunuza dikkat edin biraz
Hadi eyvallah..
Yorum
-
Yaşın küçük de olsa büyük de olsa bu üslupla konuşma hakkın yok burda anlaşalım...
Gelelim yazdığım mesaja,ne demek istediğimi zerre kadar anlamadığın belli.Erciyesle Atleticoyu aynı kefeye koyduğumdan bahsedip bana Atleticonun kadrosunu geçmiş başarılarını falan yazıyorsun.Balıklama atlamadan önce iyice bir oku bakalım ne demek istemişim.Erciyesin Atleticoyu elemesinden mi bahsediyorum yoksa Trabzonsporun Avrupadan üçüncü sınıf takımlara nasıl salakça elendiğini mi vurgulamaya çalışıyorum?...Yorum
-
Bu akşam Beşiktaş'ın Marsilya'dan puan alıcağını düşünüyorum.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
Bu akşam A,B,C ve D grubunda ki maçlar oynanıcak. Fenerbahçe G grubunda. Maçı yarın akşam.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum