Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Egemen'in standart gollerinden

IBB ve Konya'ya da atmisti bu gollerden.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Öyle bir karambol oldu ki Kiev kalecisi 6 pasta topa kafa attı ve top çizgideki Kievli oyuncudan geri döndü ve bunlar Beşiktaş kalesi önünde oldu ve bu karambolün sadece dörtte biri falandı.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Egemen'in standart gollerinden

IBB ve Konya'ya da atmisti bu gollerden.
        Golü izleyemedim fakat kafamda canlandırdım birden Harun sen bunu yazınca.
        Özkan SÜMER

Yorum

• O pozisyonun gol olmamasının sebebi benim arkadaşlar.. İddaa'da Beşiktaşa verdim
          FIRTINA

Yorum

• bu iyi olmadı, şimdi havalara girer sirk palyaçoları

kievin penaltısı verilmedi 8taş üstelik egmn ile bala attı bir tane karambolden

bu artiz tayfası çıkamaz gruptan, israil takımı çıksın bunlar çıkamasın istanbul takımı değilmi alayının kanı bozuk şikeciler, tinerciler

sahayı taşladılar, hakem aldı taşları gösterdi gözlemciye, kara kargalar iyi bir cezayı yiyecekler

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Golü izleyemedim fakat kafamda canlandırdım birden Harun sen bunu yazınca.
              buyur
              Video izlemek artık daha eğlenceli! Hürriyet TV'de özel kanallar, web dizileri, eğlenceli ve öğretici video klipler ile hoşça vakit geçirmek için hemen tıkla!

buda inanilmaz son saniyeler
              Video izlemek artık daha eğlenceli! Hürriyet TV'de özel kanallar, web dizileri, eğlenceli ve öğretici video klipler ile hoşça vakit geçirmek için hemen tıkla!

.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• son saniyede penaltı vardı,golü elle çıkardı
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  buyur

buda inanilmaz son saniyeler

.
                  Vay anasını sayın seyirciler; bende diyorum Cenk kafayı sıyırdı topa kafayla uçuyor meğer şovkovkskiymiş.

Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Son andaki pozisyon neymiş öyle lan yuhhh
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Son anda yine yiyordular. Son pozisyonda ki karambolü de hayatimda ilk defa gördüm. Etten duvar dedigin budur.

Tebrikler Bjk.
                      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Bi bjknin kadroya bak bide bizimkine..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Beşiktaş'ın kazanmasına çok sevindim, Egemen'nin attığı gol tıpkı geçen sene Mustafa'nın Beşiktaş'a attığı gole benziyordu, bazı Beşiktaşlılar o gün, faul faul diye söylenmişlerdi.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            son saniyede penaltı vardı,golü elle çıkardı
                            Aynen ve de ilk yarıda Milevskinin kündeye getirildiği bir pozisyon vardı ki o da penaltıydı.Hakem enteresandı.Yine de tebrik ederim bjk yi

Yorum

• Beşiktaş'ı canı gönülden tebrik ediyorum.....

Helal olsun güzel mücadele ettiler.....

valla ben geçen yıl gideblerden Ne Umut'u , Ne Selçuk'u ne de Jajayı özlüyorum....

Bir tek Egemen var yerini doldurmakta zorlanacağımız....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Son dakikadaki karambol bizim her hafta oynadığımız halısahada olmuyor
                                Kazimişi gzas vorert

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X