Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyonlar Ligi gibi 1 numaralı organizasyonda mücadele eden ve 2 maç sonunda grubunda lider olan bir takımın maçları sonlarında 2 dkika stada bağlanıp daha sonra dizi yayınlayan Star Tv; bu gece Bjk'ın maçından sonra özel program vererek, bizlere 2.sınıf muamelesi yaptıklarını tekrar gösterdiler.
    Biz mi paranoyak olduk diye düşünüyorum bazen ama bu yapılanları görünce haklı olduğumuzu anlıyorum.
    Arda Turan'ın takımı bile daha değerli Trabzonspor'dan onların gözünde.
    Arda Turan'ın takımı 5-0 yenildiği ve Arda'nın oynamadığı bir maç için 15 dakika yorum yapan türk televizyonu, umut'un gol attığı ve takımının o golle kazandığı haftada Umut hakkında tek kelime etmemiştir.
    Ellin gavuru Andre santos'un ilk golü için dakikalarca yayın yapan Türk televizyonu, Arjantin Ligi'nin gol karalı olan Teofilo için sadece alt yazılarla bilgiler vermektedir.
    Yaşasın Türk medyası.

Yorum

• dun aksam anladimkiii senol hoca dunya standartinda buyuk bir hocadir bjk ve bizim kadromuza bakin , biz neleri basariyoruz , adamlarr daha ingiltere orta siralarin takimini yenemiyor ..
      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Bjknin cok daha iyi oynamasina ragmen yenildi. Gecen burda bazi renktaslarimiz kötü oynadigimizdan sikayetciydi. Ama göründügü gibi iyi oynamak her zaman puan kazandirmiyor. Lille karsi güzel futbol ve 0 puan mi tercih ederdiniz yada kötü futbol ama bir puan mi?

Ha bu arada pozisyonun penaltiyla alakasi yoktu. Quaresmanin da sutu girseydi farkli olurdu tabi ama adamlarda da sans yoktu.
        Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• hilbertin attigi golde spiker nasil gotunu yirtiyor!!! biiz uvey evlatiz AQ!!!! bu ne rezilllikdir beee istanbula takimlarina yaranabilmek icin utanmasalar!!!!
          14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• bjk nın td sinde iş yok..

Allah malum medyanın belasını versin bu arada..

Yorum

• çok az seyrettim, yazık olmuş en azından beraberlikle bitse iyi olurdu...
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Gole kadar Bjk yi tutuyordum, gol olup ta bir hayvanın anırmaları kulağımı çınlattığında Bjk den ve istanbul medyasından aynı anda tiksindim, Bjk nin gol yemesine çok sevindim, sonra kendimi toparlayıp tekrar Bjk ye destek verdim, yenilmesine de üzüldüm...Stoke City yenilmeyecek takım değildi. Bu arada Allah size reyting ve tiraj yüzü göstermesin doğan medya grubu

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.youtube.com/watch?v=5ySwGSeZJR0

hilbertin attigi golde spiker nasil gotunu yirtiyor!!! biiz uvey evlatiz AQ!!!! bu ne rezilllikdir beee istanbula takimlarina yaranabilmek icin utanmasalar!!!!
                  istanbul basını ŞAMPİYONLAR LİGİNİ uefa
                  UEFA ligini şampiyonlar ligi yaptı,
                  o yüzden bizim maçları uefa maçı gibi sunup bjk nın maçlarını ŞL havasında sunuyor

bu arada maç sonu röportaj falan yaptılarmı yoksa hemen yayını kesip diziyemi bağlandılar ???
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şu biz Türkler gidp yabancı stadlarda bagırıyoruz falan sesimizi duyurmak için ya acaip gülüyorum. adamlar efendi efendi maça gelmiş izlemeye zevk almaya bizimkiler yırtınıyorlar. ne oldu bağırdında yendinmi . önemli olan saçma sapan bagırmak değil. dogru tepkiler vermek stadça maç içinde.
                    Olur mu arabekse bağlayıp şarkılar türküler söylemeliyiz
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bjk iyi oynadı. Eeee?
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şu biz Türkler gidp yabancı stadlarda bagırıyoruz falan sesimizi duyurmak için ya acaip gülüyorum. adamlar efendi efendi maça gelmiş izlemeye zevk almaya bizimkiler yırtınıyorlar. ne oldu bağırdında yendinmi . önemli olan saçma sapan bagırmak değil. dogru tepkiler vermek stadça maç içinde.
                        dunku maca giden biri olarak....

oncelikle besiktas yonetimini turk taraftarina yasattigi eziyet icin kiniyorum....biz biletleri uc gun onceden aldigiiz icin iceri girip macimizi izledik....bilet bulamayan ve stadin onunde maca girmeye calisan taraftara yardimci olmayan besiktas yonetimine cektigimiz resimleri yollayacam....ordaki insanlarla konusma firsatimiz oldu kimisi iskocyadan kimisi baska ulkelerden gelmis yazik gercekten yazik....bileti 30 paunda aldim satsam 100 belki 200 e giderdi....

ayrica stoke city takimina da yaziklar olsun....bu kadar insana herhangi bir sekilde yardimda bulunmadilar....gercekten gorulmesi gerekirdi....stoke city ye eger gelirse ayni sekilde muamele edilmesini diliyoruz....

yukardaki yaziyi alintiladim cunku....adamalr eendi efendi gelmis demis arkadasimiz ben diyorum ki....emin olun onlarin efendi olduklari falan yok bu tam bir aldatmaca....ingilizlere herzaman icki yasaklanmali....irkcilik,simariklik,kufur hersey onlarda merak etmeyin....simdi baska baska seylerle anlatmaya caliscam olay farkli boyutlara kayacak o yuzden bu yorumun disardan gorundugu kadar olmadigini soylemekle yetinecem....
                        En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 30.09.2011, 10:23.
                        ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.youtube.com/watch?v=5ySwGSeZJR0

hilbertin attigi golde spiker nasil gotunu yirtiyor!!! biiz uvey evlatiz **!!!! bu ne rezilllikdir beee istanbula takimlarina yaranabilmek icin utanmasalar!!!!
                          Resmen Golde gargara yaptı. Emre Tilev'i hiç samimi bulmuyorum. Gündeme oturmak için show yapmaya çalıştı.. yok efenim şans meleğini kocaman öpmeler vs. komik olmaya çalışıyor, ulan 2 dk adam gibi maç anlatsana..

Yorum

• 30 yaşında adamı kiralayarak nasıl bir transfer politikası izliyor bu Beşiktaş yönetimi anlamadım açıkçası. Adam da topçu olsa yani. Oynadıkları takımlara bakarsan adamın bir halt olmadığını anlarsın, 30 yaşına gelmiş ve kariyerinde Schalkeden başka doğru dürüst takım olmayan adamı kiralarsan olacağı budur.
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Gördük ki, bütün istanbul medyası, taraftarı bizim avrupada yenilmemizi istiyor. f5 liler, gayse ve 8taşın avrupa arenasında rezil olmaları tek isteğim, lütfen sizde şu süprüntüler lehine yorum yazmayın şurada.

israil, yunan takımları bile onlardan 100000 kat daha delikanlıdır

Yorum

• Insallah besiktas alir maci.. Banane istanbul medyasindan...

Sonucta avrupada türk bayragini temsil ediyor mu ediyor eh o zaman tartismaya gerekte yok..

Birde su var avrupada yenilmelerini isteyenler sonradan neden hep ön eleme oynuyoruz neden ülke puanimiz az..

Gelecek sezon lig sampiyonuda ön eleme oynayacak böyle devam gidersek
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X