Şampiyonlar Ligi gibi 1 numaralı organizasyonda mücadele eden ve 2 maç sonunda grubunda lider olan bir takımın maçları sonlarında 2 dkika stada bağlanıp daha sonra dizi yayınlayan Star Tv; bu gece Bjk'ın maçından sonra özel program vererek, bizlere 2.sınıf muamelesi yaptıklarını tekrar gösterdiler.
Biz mi paranoyak olduk diye düşünüyorum bazen ama bu yapılanları görünce haklı olduğumuzu anlıyorum.
Arda Turan'ın takımı bile daha değerli Trabzonspor'dan onların gözünde.
Arda Turan'ın takımı 5-0 yenildiği ve Arda'nın oynamadığı bir maç için 15 dakika yorum yapan türk televizyonu, umut'un gol attığı ve takımının o golle kazandığı haftada Umut hakkında tek kelime etmemiştir.
Ellin gavuru Andre santos'un ilk golü için dakikalarca yayın yapan Türk televizyonu, Arjantin Ligi'nin gol karalı olan Teofilo için sadece alt yazılarla bilgiler vermektedir.
Yaşasın Türk medyası.
Biz mi paranoyak olduk diye düşünüyorum bazen ama bu yapılanları görünce haklı olduğumuzu anlıyorum.
Arda Turan'ın takımı bile daha değerli Trabzonspor'dan onların gözünde.
Arda Turan'ın takımı 5-0 yenildiği ve Arda'nın oynamadığı bir maç için 15 dakika yorum yapan türk televizyonu, umut'un gol attığı ve takımının o golle kazandığı haftada Umut hakkında tek kelime etmemiştir.
Ellin gavuru Andre santos'un ilk golü için dakikalarca yayın yapan Türk televizyonu, Arjantin Ligi'nin gol karalı olan Teofilo için sadece alt yazılarla bilgiler vermektedir.
Yaşasın Türk medyası.

. önemli olan saçma sapan bagırmak değil. dogru tepkiler vermek stadça maç içinde.
Yorum