İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Lafa bak hey Allah'im, sayiyla veriyorlar. Bak arkadaslar demisim mesajimda da senin gibisine arkadas filan demem ben, o yuzden uzerine alinma, ne halin varsa gor.İlk olarak fırtına89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana mı sorcaz kimin için üzülüp kimin için sevineceğimizi
Yorum
-
Kötü oynayarak kazandığımız puanlara laf atan fenerliler iyi oynayarak kaybedecek beşiktaşa ne diyecek acaba..Aslında ne diyecekleri belli bu kadar dönek bir camianın diyeceği o kadar da önemli değil..*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
Küçükler maçında kullanılıyormuş, onun gibi bir şey dedi maçın başında spikerİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu çizgiler ne iş bilen var mı?
Yorum
-
aslına bakarsan sonuna kadar haklısın ama yine de armada Türk bayrağını görünce insan yensin istiyor.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLafa bak hey Allah'im, sayiyla veriyorlar. Bak arkadaslar demisim mesajimda da senin gibisine arkadas filan demem ben, o yuzden uzerine alinma, ne halin varsa gor."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
[/I]2:47 den sonra koptumİlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle:d:d:d:d:d:d
*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
Bu arenada önemli olan puan iyi oyun degil.
Bizi elestirenlerin amaci baska.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Tabi ki yenmesini isteyebilirsiniz yahu, saygi duyarim. Ben sadece yenemiyorsa uzulmeyin dedim, nasil orda olduklari ortada cunku. Yenmesinin kimseye zarari yok yoksa.İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslına bakarsan sonuna kadar haklısın ama yine de armada Türk bayrağını görünce insan yensin istiyor.
Yorum
-
Evet bu gece güzel bir kapak oldu onlara daİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arenada önemli olan puan iyi oyun degil.
Bizi elestirenlerin amaci baska."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum