Maçı hangi kanal veriyor ?
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bazen benim gibi düşünen yok mu forumda diyorum o zaman karşıma Emirhan çıkıyor
Şikecilere destek vermeyi anlamıyorum ben. Sonuna kadar Stoke City'liyim bu akşam.şikebahçeden ne farkları var biri bana anlatsın. Belediye'ye karşı şike yaptığı için mi farklı ? Alınteri heryerde aynı değil mi ? Bize karşı yapılanı mı şike olarak göreceğiz sadece ?
Forza Stoke City !Yorum
-
iyi de bundan bize ne zafer ??
şiddetle katılıyorum..Bazen benim gibi düşünen yok mu forumda diyorum o zaman karşıma Emirhan çıkıyor
Şikecilere destek vermeyi anlamıyorum ben. Sonuna kadar Stoke City'liyim bu akşam.şikebahçeden ne farkları var biri bana anlatsın. Belediye'ye karşı şike yaptığı için mi farklı ? Alınteri heryerde aynı değil mi ? Bize karşı yapılanı mı şike olarak göreceğiz sadece ?
Forza Stoke City !Yorum
-
beşiktaş şike yapmıştır yapmamıştır benim için onun yargısı Türkiyede dir. bizim inter olsun lille maçında olsun fenerbahçeli ler hariç tanıdığım herkes bizimleydi.
Bende bu akşam besiktasin kazanmasını istiyorum.Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
Yorum
-
-
Star'ın bu akşamki yayını nasıl olcak merak ediyorum.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım KoyuncuYorum
-
-
herkes yanlış alıyor,burada saldır bjk,hadi kartal gol ,dağıt derken konu beşiktaş değil,
biz bjk yensin diyip bize kızanlar olayı kavrayamadı heralde,,,
şimdi bakın,,,,
biz inter ve lille ile maç yaparken fenerliler hariç GSveBJK lıların hepsi neredeyse bizim yenmemizi istiyordu,nedenide biz puan ve puanlar aldıkça onlarda çok iyi biliyorki fenerlilerin sinir katsaysının tavan yaptığını
peki biz neden bjk nın yenmesini yada puan almasını istiyoruz,,,
tabiki bjk yı çok sevdiğimizden değil,fenerliler şuanda bize nasıl bakıyorsa aynı duygular la bjk yada bakıyor,fener avrupada olmadığı için bjk nın yenilmesini çok istiyor,hani gecen sezon bjk ve gs taraftarlarına bizi destekliyor diye bukalemun diyen zihniyet varya,şimdi esas bukalemunun ta kendisi olduğunu kavrayamıyor,bir gün italyan,bir gün fransız ,bir gün rus olan o taraftar yarında ermeni olacak,,,işte bu yüzden bjk ve biz puanlar alalımki bunlar iyice küçülsün,..haaa bu arada bjk bu aksam yenilse pekte üzülmem hatta sevinirim,Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,Yorum
-
pampa nbr,,,
bak maç 3--1 bitecek,,,yazdım olacak
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,Yorum
-
bjk iyi savunma yaparsa bence macı alır ...insallah... diyorum yabancı takım destekleyenlerede acayip uyuz oluyorum fenevlilerden farkımız bu biz Türk üz onlar ökzzzz sey rum yaniEn son Ahmet KESKİN tarafından düzenlendi; 29.09.2011, 22:16.Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...Yorum
-
valla fb şl ceyrek finalinde fb lilerden daha cok bagırdıgımı biliyorum... yine cıkarlarsa böyle bir platforma yine desteklerim ama bu mantalitede sitttin sene cıkamazlar...Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum