Yanarım yanarımda şöyle bir tur atlamak bize nasip olmadıya ona yanarım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türk takımlarının yönetiliş tarzları ve profesyonellik anlayışları gereği ilk 6ya girmesi, kazayla girmesi halinde oralarda tutunması imkansız bir olaydır. Uefada önümüzdeki 10 yıl daha değişmeyecek sıralama şudur.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 yillik siralamadaki=
sira -------------SL grub -------SL eleme -----Uefa 1.tur -----Uefa eleme----bütün
sira 1 -3 ----------2 ----------------2 -----------3 -----------0------------- 7
sira 4 -6 ----------2 ----------------1 -----------3 -----------0 -------------6
sira 7 -8 ----------1 ----------------1 -----------4 -----------0 -------------6
sira 9 -9 ----------1---------------- 1 -----------1 -----------1 -------------4
sira 10 -10 --------0 ----------------2 -----------1 -----------1 -------------4
sira 11 -13 --------0 ----------------2 -----------1 -----------1 -------------4
sira 14 -15 --------0 ----------------2 -----------0 -----------2 -------------4
sira 16 -22 --------0 ----------------1 -----------0 -----------3 -------------4
sira 23 -53 --------0 ----------------1 -----------0 -----------2 -------------3
2007-2008 yilina 15.olarak girdik
2008-2009 yilina 14.olarak
2009-2010 yarin belli olacak 10.mu 11. mi olacak diye
intertotoya bütün devletlerden +1
intertoto da puan verilmiyor
not
yukardaki sistem su anki sistem
2009-2010 yilinda yeni yapilan reform duymussundur yürürlüge gececek
buna göre 15. siradan sonra bulunan devletlerin takimlari elemeleri kendi aralarinda oyniyacak
yani elemede ilk onbesden bi takima karsi oyniyacagiz bunun icinde bi ayri önem tasiyor her sira
10 siradaki devletin takimlari sadece 1 tur eleme oyniyacak
sonra grublar cogalacak
yani takim katilim sayisida artacakdir
ilk ondami yoksa 11-14. siradaki takimlarinin daha cok yararlanacagini sorarsan
bu ilk ondur
platini yeni cag olarak algiliyor 2009 -2010 sonrasini
ve o döneme girmekte o 1 sira cok önemli olacak
bu sezonki gibi 3 sezon daha 6.sira kolay olur
1 İng,2 İsp,3 İta,4 Fra,5 Alm,6 Por,7 İskoç-Rus-Hol-Tur...
İlk 6 hayatta değişmez, Dışarıdan O ilk 6ya girebilecek bir ülke yok...
İlk 6 kendi arasında kapışır...
Rus Hol Takımları 7.8. olmaya kapışır
Türkiye-İskoçyada Belki Süprizle 7.8. sıraya yükselir. Hatta 7.likte zor...Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Onlar Fenerbahçeli değilki.......İlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi siteden hala bi kutlama gelmedi gs ye :-(
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Tebrik yapilmis faik kardes...bende sonradan gördüm..eh artik yorum yok...bu arada seninde bayramini kutlarim..nice bayramlaraİlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar Fenerbahçeli değilki.......
Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!
Yorum
-
iyi bu sezon fener iyi oynadi ve bayaga puan getirdiİlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk takımlarının yönetiliş tarzları ve profesyonellik anlayışları gereği ilk 6ya girmesi, kazayla girmesi halinde oralarda tutunması imkansız bir olaydır. Uefada önümüzdeki 10 yıl daha değişmeyecek sıralama şudur.
1 İng,2 İsp,3 İta,4 Fra,5 Alm,6 Por,7 İskoç-Rus-Hol-Tur...
İlk 6 hayatta değişmez, Dışarıdan O ilk 6ya girebilecek bir ülke yok...
İlk 6 kendi arasında kapışır...
Rus Hol Takımları 7.8. olmaya kapışır
Türkiye-İskoçyada Belki Süprizle 7.8. sıraya yükselir. Hatta 7.likte zor...
ama galatasaray besiktas cok kötüydüler
biz katilma bilen katilmadik
türkiyede 4 büyük kulüb var fark bu
almanyada sadece bayern herzaman puanlari toplayan son yillarda birazda werder ama onlarda dortmund leverkusen gibi yine inecekler
portekiz bi tek porto da istikrar var benfica hicbirzaman belli olmuyor
rusya hollanda kadarda dalgali olanlar yok
türkiye hep bi yükselisde
2 adim ileri 1 adim geri atiyoruz evet ama kear dayiz
ben inaniyorumki bu cikisla türkiye devam etsin
kayseri , seyrantepe, inönü ve bizim saha bitsin ilk sekizden daha türkiye geri düsmeyecektir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
inş ama ben bi 10 sene daha yukarıdaki genel sıralamanın çok değişmeyeceği inancındayım en fazla yerimiz 7.lik bence inş portekizin yerini alan bir ülke oluruz dünya futbolunda...İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi bu sezon fener iyi oynadi ve bayaga puan getirdi
ama galatasaray besiktas cok kötüydüler
biz katilma bilen katilmadik
türkiyede 4 büyük kulüb var fark bu
almanyada sadece bayern herzaman puanlari toplayan son yillarda birazda werder ama onlarda dortmund leverkusen gibi yine inecekler
portekiz bi tek porto da istikrar var benfica hicbirzaman belli olmuyor
rusya hollanda kadarda dalgali olanlar yok
türkiye hep bi yükselisde
2 adim ileri 1 adim geri atiyoruz evet ama kear dayiz
ben inaniyorumki bu cikisla türkiye devam etsin
kayseri , seyrantepe, inönü ve bizim saha bitsin ilk sekizden daha türkiye geri düsmeyecektir
Portekizle aramızdaki fark şu portoyla birlikte kesin ülke puanına katılan bi takım çıkıyor. portonun başarısı malum zaten birde hiç tanımadığımız porto takımlarından birisi kesin uefada gruplardan çıkıyor birde lizbon ve benficanın standart yerleri buna eklenince portekiz şaha kalkıyor...
bizde her sene bir takım çıkıyor okadar diğerleri kötü gidiyor. bizimde avrupa arenasında fos olmamız biraz ulke puanını etkiliyor tabiki... bakalım gs inş devam ederde bu sene yerimizi sabitleriz.
umarım bi gömlek atlayıp dediğin gibi 7-9. sıranın müdavimlerinden oluruz.En son Vkgz tarafından düzenlendi; 20.12.2007, 17:58.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Türk takımlarıyla oynadıkları maçlarda " PKK Bayrağı " açan ülkenin takımının başarısını kutlayacak kadar gözünüz dönmüş sizin. Çok şaşırtıcı.İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah Fenerbahçe- Pire olimpiyakosa düşerde olimpiyakosun başarısı kutlarım
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
şanslı gs yine yırttı paçayı.
Yorum
-
türkiye cumhuriyeti icinde fenerbahce cumhuriyeti kurmaya calisanlara ne diyorsun acaba??İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk takımlarıyla oynadıkları maçlarda " PKK Bayrağı " açan ülkenin takımının başarısını kutlayacak kadar gözünüz dönmüş sizin. Çok şaşırtıcı.
bence fb cumhuriyetinden bahsedenlerin, pkk dan farki yoktur
Yorum
-
birde bu çıktı.fb cumhuriyeti...böyle birşey yoktur,olmayacaktırda.çok gereksiz bir söz.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürkiye cumhuriyeti icinde fenerbahce cumhuriyeti kurmaya calisanlara ne diyorsun acaba??
bence fb cumhuriyetinden bahsedenlerin, pkk dan farki yoktur
Yorum
-
bizde biliyoruz yok olmicakta ama adamlar her macta pankart asiyorlar tribunde muz cumhuriyeti diyeİlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirde bu çıktı.fb cumhuriyeti...böyle birşey yoktur,olmayacaktırda.çok gereksiz bir söz.
eger ts yapsaydi butun medya ve tr bize cullanirdi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum