Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
- En Asi Kategorisinde ismininde etkisiyle çoşar diyorumİlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoylar Zeki reis e SEDAT
yakışır...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Eser Abi teşekkür ederim desteğinizden dolayıİlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoylar Zeki reis e SEDAT

Ne demek Abi birşey değil,rica değil sizler kadar bilgimiz yokİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Sağol zeki , ula seni bu takımın scout ekibine almayanlar utansın be kardeşim
eline sağlık...
Sen öyle dediysen öyledir ustaİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- En Asi Kategorisinde ismininde etkisiyle çoşar diyorum
yakışır...
Yorum
-
Avrupalı acımıyor, basıyor tokadı.
Nobre ve Aurelio'yu da sayarsak 9 yabancıyla oynadılar ama yine boş. İnşallah bir puan alabilirler febeden. Bejeke battı batacak.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Yarmelenko benco cok zor olur, daha 21 Yasinda, eger cok iyise vermezler !İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgileriniz için teşekkür ederim
Sedat Abi dediğin futbolcuları merak ettim ve internetten araştırdım
Yarmelenko forvet oynuyormuş.Sezon sonunda sözleşmesi bitiyormuş
Andriy Yarmolenko, 36, from Ukraine ➤ Dynamo Kyiv, since 2023 ➤ Right Winger ➤ Market value: €1.50m ➤ * 23/10/1989 in Leningrad, UdSSR
Ayila Yussuf'un da sezon sonunda sözleşmesi bitiyormuş.Artı 26 yaşında
Ayila Yussuf ➤ former footballer from Nigeria ➤ Centre-Back ➤ last club: Dynamo-2 Kyiv ➤ * 04/11/1984 in Lagos, Nigeria
Milensky'nin sözleşmesi 2013 yılında bitiyormuş.26 yaşında
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ar...eler_9800.html
Yussuf Hakinda bise diyemem.
Milensky Jajanin pozisyonunda oynuyo, iyi gözükuyor ama Jajadan iyi degil !
Yorum
-
Bu kadar emin olma bence.İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarmelenko benco cok zor olur, daha 21 Yasinda, eger cok iyise vermezler !
Yussuf Hakinda bise diyemem.
Milensky Jajanin pozisyonunda oynuyo, iyi gözükuyor ama Jajadan iyi degil !
Milevsky de çok yetenekli.
Bordomavi.net
Yorum
-
- Bu akşam Dinamo'yu şöyle alıcı gözüyle iyice izledim ve artık kesin eminim , Transferlerimizi Ukrayna , Rusya liginden yapmalıyız , herşeyiyle bizim istediğimiz gibi adamlar , sorunsuz ve görev adamı...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ben artik ipinnucunu kacirdim icimdende disimdanda epeyce bir golun zevkini yasiyorum Ama encok fenevin yedigi gollerdeİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Evde tek bile olsam gol yeselerde yalandan hay sizin diye söyleniyorum ama içimde havai fişek gösterileri oluyor resmen , aynı hastalık bendede var
ççç ççç
Bugun bjk yensin istiyordum moralkensinler fenevi arada kaynatsinlar diye ama baktim olmuyor koyverdim gitti Gollerin zevkini cikarttim
Bu arada belki iyi olmustur Bjk nin artik fenevi yenmekten baska birseyle guti toplayamazlar ççç
Yorum
-
Her firsatta Türkiyedeki takimlari kücük görüp kapanmalarindan sikayet eden ve biz avrupada daha iyi oynuyoruz diye böbürlenen schustere soruyorum, avrupada suana kadar oynadiginiz 2 normal takim Porto ve Dinamo Kiew, (diger rakipleri kasimpasa ayarinda idi) bunlara karsi ne yaptiniz? Ben söylim kendi evinde birinden 3 digerinden 4 yedin, birde kalkmis avrupadan bahsedip bizim takimlarlan dalga gecercesine aciklamalar falan. Hey gidi hey.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum