Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sercan'ın ne yapacağını şaşırdı penaltı bekledi ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Gözlemlediğim kadarıyla Bursa son 20-25 dakika iyi oynadı. Tek kaleye yıktı oyunu. İnsua maçın yıldızıydı. Sercanda çok iyiydi ama o kadar güzel paslar ve çalımdan sonra kaçırdığı net bir gol pozisyonu var ki akıllara zarar.

Yorum

• bursaspor şerefini kurtarmış...

Yorum

• bütün maçlarını izledim dün akşamki futbolu harikaydı ya tek kale maç yaptılar. mustafa keçeli faciası başka..
          FOREVER TRABZONSPOR
          1461
          TS rh (-)

Yorum

• Valla şeftalispor ayıp etmiş feneve.. 0 çekmek sadece fenevlilere kalan bir şey oldu..

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• sercan yıldırımın kesinlikle bu takımda oynamaması lazım. hatta ömer rıza olsa daha iyi işler yapar o takımda.
              sadece şişirilmiş bir balon bence.
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• BJK' ye bugün başarılar diliyorum.

Yorum

• bjk nin bugun yener ise, haftasonu kaybetmesi halinda mazereti olacak ve o macin kendileri icin fazla bir anlami olmayacak ama bugun avrupada havlu atarlar ise basta hocalari olmak uzere bircok kisi icin tehlike canlari calacak ve fb macini bu kaosdan cikis olarak gorecekler. ayni canaktan beslenen istanbul takimlarinin birbirlerine iddaasiz kaldiklarinda maci nasil serdiklerine bir cok kez sahit olduk. bjk icin en azindan bir anlami olsun macin ki gonul rahatligiyla seremesenler fbye..

kaldi ki ha bu mac elenmesi hayrina bile olabilir Turk futbolunun . liverpooldan 8 yiyen bjk yildizlar toplulugu man city den kac yer Allah bilir. en iyisi kepaze olmamalari icin bu turda elenmesi olur kendileri icin

Yorum

• ben tam tersi düşünüyorum bjk bugün yenerse bu gazla feneride yener.
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Başarılar yurdumun takımı.Başarılar Beşiktaş.

Yorum

• Başarılar Beşiktaş.Bunu yenin Feneri de yenin ama

Yorum

• Benilk pencerede Spiker Besiktasin 7 no lu oyuncusuna Kerizma diyip duruyor cok komik ya ççç

takti kerizma
                          En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 17.02.2011, 20:40.

Yorum

• Kiev gol attı

Yorum

• Bu Bjk den bi cacık olmaz.
                              Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Maçı İçtimai TV'den izliyorum, hem 16:9 yayın yapıyor hem de Emre Tilev'in nezleli sesine katlanmak zorunda kalmıyorum.

Bu arada Dinamo kamandası gözel bir ötürmeyle topu Bjk kapısına gönderdi ve hesabı açtı.
                                En son Emir Faruk tarafından düzenlendi; 17.02.2011, 20:30.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X