Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kargalar mağlubiyeti alışkanlık haline getirdi. tepetaklak gitmeleri dileğiyle.

Yorum

• İlk olarak Barış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kargalar mağlubiyeti alışkanlık haline getirdi. tepetaklak gitmeleri dileğiyle.
      Kargalar bu sene küme düşsün nolur ççç
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Üzülüyorum ülke puanı açısından Bursa yokları oynuyor zaten...
        ölümüne trabzon !

Yorum

• Besiktaslilar simdi der önemli mac degildi carti curtu ula resmen istanbulda adamlar eze eze oynamis bunlarla.. iyiki de maca bakmadim kendi idmanima gittim simdi bide kayseri bunlara cakar bikactane oh babam oh.. sen takimi 1-2 oyuncu üzerine kur onlar olmayinca bise yapmakda güclük cek sonra takimim diye gez yemezler iste adamlar futbol dersini böyle verir hemde deplasmanda.. bari su arabamodelini tamir etselerde avrupada elenmese
          SAMSUN UNDERGROUND RAP
          55

Yorum

• maçın özeti şu beşiktaşta hulk gibi vurduğu gol olan bir forvet olsaydı maçı BJK alırdı. iyi bir forvetin ne kadar önemli olduğunu gördük maçta. sürekli top çevirmek golcülerin iyi değilse yetmiyor.

Yorum

• cumartesi beşiktaşın manisa maçındaydım o maçtada hakanı 2. yarıda hep protesto ettiler birde ibrahim üzülmez o maçta o kadar hata yaptıı sonra çime attığı yumruklarla bjk taraftarını kandırdı hırslıyım ayağına.

Yorum

• Bombaya bakarmısınız.

Spiker 2.11 de Eziktaş diyor. Onlar bile öğrenmiş ççç
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• beşiktaş defansı ıle dalga gecen porto takını kınıyorum ilk golu atan futbolcu karga hareketımı yaptı banamı oyle geldı

avrupada tırk takımları hıc yok ben normalde avruopa maclarında butun turk takımlarını desteklerım ama şuster hak edıyor bu yorumları ...
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Bir de porto 43. dakikadan sonra 10 kişi oynamış. yuh ya.

Yorum

• bu yenilgi bjk'ya çok iyi bir tokat oldu. schuster herhalde anlamıştır artık bjk'nın da avrupa ligine yakışmadığını. Trabzonspor'U küçük görenlere çok iyi ders oluyor bunlar. inşallah daha da beter olurlar.
                      En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 22.10.2010, 09:49.

Yorum

• Pi Yapı İnönü Sitatyumu...

Not: Pi´yi "3" alınız

Yorum

• Hulk manyak bir adam. Son vuruşlarında ki kalitesi tartışılmaz.

Ya Porto 11 kişi olsaydı ?
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bjk lilar düne kadar hakani en iyi kaleci diye ilan ediyorlardi onurumuza laf atiyorlardi simdi kendileri isyan ediyor
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Beşiktaş stadın adını Fiyapı yaptıktan sonra 2 mağlubiyet aldı içeride yanılmıyorsa. Gerçi çokta fiyapı..
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Allahım başlıklara bak.. ççç

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X