kargalar mağlubiyeti alışkanlık haline getirdi. tepetaklak gitmeleri dileğiyle.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kargalar bu sene küme düşsün nolur çççİlk olarak Barış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekargalar mağlubiyeti alışkanlık haline getirdi. tepetaklak gitmeleri dileğiyle."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Besiktaslilar simdi der önemli mac degildi carti curtu
ula resmen istanbulda adamlar eze eze oynamis bunlarla.. iyiki de maca bakmadim kendi idmanima gittim
simdi bide kayseri bunlara cakar bikactane
oh babam oh.. sen takimi 1-2 oyuncu üzerine kur
onlar olmayinca bise yapmakda güclük cek sonra takimim diye gez
yemezler iste adamlar futbol dersini böyle verir hemde deplasmanda.. bari su arabamodelini tamir etselerde avrupada elenmese
SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
Bombaya bakarmısınız.
Spiker 2.11 de Eziktaş diyor. Onlar bile öğrenmiş ççç2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
beşiktaş defansı ıle dalga gecen porto takını kınıyorum
ilk golu atan futbolcu karga hareketımı yaptı banamı oyle geldı
avrupada tırk takımları hıc yok ben normalde avruopa maclarında butun turk takımlarını desteklerım ama şuster hak edıyor bu yorumları ...Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
bu yenilgi bjk'ya çok iyi bir tokat oldu. schuster herhalde anlamıştır artık bjk'nın da avrupa ligine yakışmadığını. Trabzonspor'U küçük görenlere çok iyi ders oluyor bunlar. inşallah daha da beter olurlar.En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 22.10.2010, 09:49.
Yorum
-
Beşiktaş stadın adını Fiyapı yaptıktan sonra 2 mağlubiyet aldı içeride yanılmıyorsa. Gerçi çokta fiyapı..
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum