Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "fiyana " panteri hakanmış

Yorum

• Hesapta bjk defansı orta sahada kuruyordu..gerçi bjk maçlarını bu sezon hiç izlemedim ama bu akşam geriye yaslanıp,kontratak oynayan bir bjk var..bizim maçta da böyle oynarlarsa kazanmaları muhtemeldir..çok iyi buldum bjkyi..
      Herkese Merhaba

Yorum

• Bu Ibrahim"in kendi etrafinda donup tekrar rakibini karsisina almasina hastayim

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hesapta bjk defansı orta sahada kuruyordu..gerçi bjk maçlarını bu sezon hiç izlemedim ama bu akşam geriye yaslanıp,kontratak oynayan bir bjk var..bizim maçta da böyle oynarlarsa kazanmaları muhtemeldir..çok iyi buldum bjkyi..
          Evet,bjk bizim macta defansi geride kurar ve kontrollü bir oyun anlayisiyla oynarsa isimiz cok zor olur.

Ama degilde defansini ileri cikarirsa ve Trabzonu hapsetmeliyim derse sansimiz olur.

Her halükarda cok kontrollü oynayip sabirla oynamamiz lazim.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Mac bitti. Tebrikler Bjk.

Yorum

• Maç bitti Beşiktaş 2-1 galip.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bjk nin 33 numaralı süperstarını göremedim.
                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Beşiktasın defans ciddi ciddi kötü durumda kanatlardan geldikleri an kalesinde tehlıke oluyor...Yattara iyi ortalar yaparsa,bu defans afalayabılır.Bence bu Beşiktaşa karşu Umut Oynamalı
                  ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Gören de karşımızda dünya devi Real Madrid , Barca falan var sanacak
                    Ee madem öyle biz hiç çıkmayalım o zaman maça 3-0 hükmen nasıl iyi sonuç di mi.. !!!
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Trabzonspor Beşiktaşı yenmesının tek Anahatarı var Klasık oyun sıtılımızle ''SABIR''
                      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gören de karşımızda dünya devi Real Madrid , Barca falan var sanacak
                        Ee madem öyle biz hiç çıkmayalım o zaman maça 3-0 hükmen nasıl iyi sonuç di mi.. !!!
                        Liverpool maçında bile daha umutluydu millet

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rapid mi arkasina cok adam kaciriyor?

Bunda bjk nin etkili orta sahasinin rolü varmi simdiye kadar?
                          Rapid savunması defans hattını önde kuruyor güzel, arkada müdehale alanıda bırakmışlar bu da iyi hoş ama müdehale edecek adam bu pozisyonlarda geç kalıyor. Geç kalmasada müdehale zamanını ayarlayamıyor.

Orta sahanın tabiki etkisi var ama mesela bize karşı bu kadar çok bu pozisyon bulamazlar bence. Savunmayı bu kadar önde kursak 1 yada 2 tane olur bundan. Bizde bu toplara Egemen iyi koşu yapıyor. Kendini bu pozisyonlara iyi ayarlıyor. O olmadı bazen Cale ve Serkan'da bu işi iyi görüyor. Anadolu takımları zaten geride oynadığı için böyle pozisyonlar fazla olmuyor.
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor Beşiktaşı yenmesının tek Anahatarı var Klasık oyun sıtılımızle ''SABIR''
                            Aynen,bjk yi deyim yerindeyse uyutarak yenmeye calismaliyiz.

Özellikle savunma anlaminda sikinti cektigimiz icin macta bir an icin kontrolü elden birakmamaliyiz.

Hele savunmada egemen-ceyhun oynayacaksa önce savunma diyorum ben...
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bence bir gece önceden müsil ilacı koyalım futbolcuların yemeğine
                              Hap fln almalarını sağlayallım da sarhoş gibi çıksınlar maça .. Ancak öyle o da belki yeneriz
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Schuster, Rapid'i iyi çözmüş rakibin zaaflarını iyi değerlendirdiler. Oyun olarak iyi olmasalar da sonuca gitmeyi bildiler, oyun disiplininden kopmadılar zaten Avrupa maçlarında da bu faktörler önemli.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X