Hesapta bjk defansı orta sahada kuruyordu..gerçi bjk maçlarını bu sezon hiç izlemedim ama bu akşam geriye yaslanıp,kontratak oynayan bir bjk var..bizim maçta da böyle oynarlarsa kazanmaları muhtemeldir..çok iyi buldum bjkyi..
Hesapta bjk defansı orta sahada kuruyordu..gerçi bjk maçlarını bu sezon hiç izlemedim ama bu akşam geriye yaslanıp,kontratak oynayan bir bjk var..bizim maçta da böyle oynarlarsa kazanmaları muhtemeldir..çok iyi buldum bjkyi..
Evet,bjk bizim macta defansi geride kurar ve kontrollü bir oyun anlayisiyla oynarsa isimiz cok zor olur.
Ama degilde defansini ileri cikarirsa ve Trabzonu hapsetmeliyim derse sansimiz olur.
Her halükarda cok kontrollü oynayip sabirla oynamamiz lazim.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Beşiktasın defans ciddi ciddi kötü durumda kanatlardan geldikleri an kalesinde tehlıke oluyor...Yattara iyi ortalar yaparsa,bu defans afalayabılır.Bence bu Beşiktaşa karşu Umut Oynamalı
ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Gören de karşımızda dünya devi Real Madrid , Barca falan var sanacak
Ee madem öyle biz hiç çıkmayalım o zaman maça 3-0 hükmen nasıl iyi sonuç di mi.. !!!
Gören de karşımızda dünya devi Real Madrid , Barca falan var sanacak
Ee madem öyle biz hiç çıkmayalım o zaman maça 3-0 hükmen nasıl iyi sonuç di mi.. !!!
Bunda bjk nin etkili orta sahasinin rolü varmi simdiye kadar?
Rapid savunması defans hattını önde kuruyor güzel, arkada müdehale alanıda bırakmışlar bu da iyi hoş ama müdehale edecek adam bu pozisyonlarda geç kalıyor. Geç kalmasada müdehale zamanını ayarlayamıyor.
Orta sahanın tabiki etkisi var ama mesela bize karşı bu kadar çok bu pozisyon bulamazlar bence. Savunmayı bu kadar önde kursak 1 yada 2 tane olur bundan. Bizde bu toplara Egemen iyi koşu yapıyor. Kendini bu pozisyonlara iyi ayarlıyor. O olmadı bazen Cale ve Serkan'da bu işi iyi görüyor. Anadolu takımları zaten geride oynadığı için böyle pozisyonlar fazla olmuyor.
Bence bir gece önceden müsil ilacı koyalım futbolcuların yemeğine
Hap fln almalarını sağlayallım da sarhoş gibi çıksınlar maça .. Ancak öyle o da belki yeneriz
Schuster, Rapid'i iyi çözmüş rakibin zaaflarını iyi değerlendirdiler. Oyun olarak iyi olmasalar da sonuca gitmeyi bildiler, oyun disiplininden kopmadılar zaten Avrupa maçlarında da bu faktörler önemli.
Yorum