ben 2side geçer diyordum ama 2side takıldı.geçmiş olsun artık annemizin liginde başbaşayız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Valencia maçının uzatmalarında ilk yarı bitti bu skorla biter muhtemelen daha süprize penaltılara gerek kalmaz
ççç
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Daum ve Rijkard'dan toplu Istifa bekliyorum
klasik laflar bekliyorum simdi;
Lige konsantre olacagiz
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Valencia %100 lük bir kaleciyle karşı karşıya kalma organizasyonunuda guiza gibi topu gökyüzüne vurarak kaçırmış durumda iken gelişen 2.pozisyonu kaleci son anda kornere çeldi...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İşte özlediğimiz Tribün görüntüleri Valencia'dan ahh Meksika dalgası ah
BordoMavi.Net
Yorum
-
Valencia işini şansa bırakmadı ve Pablo'nun gölüyle 3-0 ı yani 3-1 buluyor ve son 3 dakikada kendini tehlikeye atmıyor .
Valencia 3-Club Brugge 0 Dakika 119BordoMavi.Net
Yorum
-
lille ve atletico ya başarılar sözde milli mesele olan bu avrupa maçlarında takımların başarılı maçlarından sonra gazete manşetlerinde Türk futbolunun değil de genelde güzide kulüplerimizin öne çıkması, olası bir kötü skorda ise Türk futbolunun öne çıkması klasiğinden sıkıldım ben hiçbir yerde hiçbir zaman istanbulun bu 3 güzide takımını alkışlamadım alkışlamam daUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Aynenİlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelille ve atletico ya başarılar sözde milli mesele olan bu avrupa maçlarında takımların başarılı maçlarından sonra gazete manşetlerinde Türk futbolunun değil de genelde güzide kulüplerimizin öne çıkması, olası bir kötü skorda ise Türk futbolunun öne çıkması klasiğinden sıkıldım ben hiçbir yerde hiçbir zaman istanbulun bu 3 güzide takımını alkışlamadım alkışlamam da
Yorum
-
istanbul medyasınca şişirilerek servis edilen iki kulübün avrupaya vedası aslında çok traji komik. iki takımında parasal değerleri karşılaştırıldığında rakiplerinden üstün olan fb ve gs, uefa da ilk kez orta düzey takımlarla eşleştiklerinde ne hale geldiler gördük.
Türk futbolunun bu zihniyetle aslında gün ve gün geriye gittiğini görmek üzüntü verici, burda medya kadar federasyon da suçlu, siyasette suçlu. 6 yabancı oyuncu sınırı kalksa 7 olsa, 8 olsa yada 11 olsa hepsini yabancı tercihle oynatırlar, populist transferler ile iq'su düşük yalaka spor basınınca yerlere göklere sığdırılamazlar, havalimanlarında omuzlarda adam getirtirler, Türk futbolunu istanbul dan ibaret sanırlar, bölgeselcilik yaparlar, politik kaygıları doğrultusunda futbol şehirleri yaratma teşebbüsünde bulunurlar, reyting kaygısı ile hakemlere ezikleri kollayın ama sakın belli etmeyin talimatı verirler, ve ve ve...
insanın canını bunlar sıkıyor, insanı futboldan bunlar soğutuyor, insanın adalete, hakkaniyete olan inancını bunlar sarsıyor...Trabzonsporlu olmak gurur veriyor
Yorum
-
iki macida izlemedim ama ikisininde elenmesine cok sevindim.
hatta gs nin penaltisi verilmedi diye okuyorum her yerde ve daha cok seviniyorum
türkiye liginde hakemlerle mac alirken iyi avrupada yenilince hemen veryansin et. olmuyor ama

Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs'nin penaltısı verilmedi.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigde hakemlerle maclar kazanan, karda beyaz formayla sahaya cikan gsnin hakem hatasiyla elenmesi beni ziyadesiyle mutlu etti, darisi kizkardesinin basina...İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiste bu nedenlerden dolayi o üc takimin hicbir avrupa macinda desdeklemiyorum
kasitli hakem hatalari ile bir yerlere geldiler baska bir ifade ile en cok bizim hakkimizi calarak bir yerlere geldiler
hakkimi calarak biryerlere gelenlerin basarisini isteyecek enayi degilim
kimse kusura bakmasin

hem fikir oldugumuza sevindim.
hadi bizi hakkimizi gectim türkiyede diger takimlarin hakkini yiyip bir yerlere gelip orda oynuyorlar.
simdik ise hakem hatasiyla elendik diye agliyorlar. az bile oldu.
renktaslara katiliyorum
hakkimizi calarak biryerlere gelenlerin basarisini isteyecek enayi degilim
Yorum
-
Eskiden olsa, uzulurdum ama artik uzulmuyorum,
cunku takimlarin emeginin cogunu yabanci futbolcular veriyor, kaybedince en fazla uzulmem, kendini en fazla yirtan Turk futbolcularin uzgun haline uzulmemdir.
Artik sadece seyirciyim bu maclarda, Brezilya-Arjantin maci seyreder gibi, hangisinde iyi futbolcu varsa veya enerji fazla ise onu tutuyor, mac icinde bile tuttugum takimi degistirebildigim maclar artik avrupa maclari...Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum