Agüero'lu Madrid Gs'yi rahat eler , Fb'nin az da olsa bir şansı var bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
fenerbahçenin çok zor bir kura çektiğini düşünüyorum Lille taş gibi takım Lyon karşısında 3-1'den 4-3'e döndürdükleri maçı izledim herifler domuz gibi koşuyor,basıyor. fenerbahçeyi her zaman çok koşan mücadele eden takımlar bozmuştur.bu turu geçeceklerine inanmıyorum geçseler bile bir sonraki turda çok büyük ihtimal liverpool rakibini eleyip fenerbahçe ile karşılacak liverpool ne kadar formsuz olursa olsun tam bir turnuva takımıdır,fb'nin şansını çok çok düşük görüyorum.
galatasaray'a gelirsek atletico madrid yanılmıyorsam şu an 15.sırada ligde şampiyonlar liginde ite kaka 3 puan toplayarak zar zor geldiler uefa ligine,ancak gs'de çok formsuz şu sıralar bu turun kaderini galatasaray'ın devre arasında yapacağı transferler belirleyecektir.eğer taş gibi bir stoper alırlarsa tur galatasaray lehine dönebilir.
Yorum
-
Atletico bu sene her ne kadar diplerde olsa da UEFA için benim favorilerimden.Ligdeki bu kötü gidişlerine de anlam veremedim.Ama şunu biliyorum; formda bir Atletico Madrid'in önünde GS paramparça olur.
Lille ise rahat geçer turu bana göre.En son 3-1'den 4-3'e getirdikleri Lyon maçını izlemiştim.Oturmuş ve sağlam kadroları var, zorlanmazlar..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
Keşke şu heycanı bizde yaşayabilseydik.
Neyse kuralara gelince.
Atd madrid tarihinin en kötü sezonu yaşıyor
Şanslar %50 %50 eşit.
Agüero devre arası chelsea yolcusu. Kaliteli bir stoper ile gs turu geçer.
Fb'de gececektir turu zorda olsa.
Ceyrek finalde gs'nin şansı bıraz daha fazla olur cıkabilirlerse eger fb'ye göre.
Live - Fb
Everton - gs
Yorum
-
chelseanin transfer yasagi varİlk olarak Dream Theater tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke şu heycanı bizde yaşayabilseydik.
Neyse kuralara gelince.
Atd madrid tarihinin en kötü sezonu yaşıyor
Şanslar %50 %50 eşit.
Agüero devre arası chelsea yolcusu. Kaliteli bir stoper ile gs turu geçer.
Fb'de gececektir turu zorda olsa.
Ceyrek finalde gs'nin şansı bıraz daha fazla olur cıkabilirlerse eger fb'ye göre.
Live - Fb
Everton - gs
Yorum
-
Geçiçi olarak o yasak kaldırıldı.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülechelseanin transfer yasagi var
Yorum
-
Kalktı yasakİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülechelseanin transfer yasagi var
Yorum
-
Daha maçlara var. Bu zamana kadar Atletico kırk kere toparlanır, ya da şöyle diyeyim şimdi ki Atletico'ya bakıp aldanmamak lazım. Hele de, ligde kötü gidiyorken turun az farkla favorisi bana göre. Galatasaray'ın avantajı, sanırım ilk maçın deplasmanda olması. Kesin bir şey var ki, maçlar bol gollü geçer. Diğer turdaki olası rakip Everton kötü başlamıştı, form grafiklerini ciddi bir şekilde artırdılar. Geriye düşüp, Tottenham ve Chelsea'den puan almak kolay iş değil. Ama Galatasaray tur atlarsa, Everton'ın geleceğini düşünerek başa baş bir mücadele gösterir İngiliz ekibiyle diyebilirim.
Lille, Fenerbahçe ise yarı yarıya paylaşıyorlar oranları. Fenerbahçe'nin tarafına pek bakmaya gerek yok aslında. Liverpool'un rakibi, Lille, Fenerbahçe... Liverpool'u eleyebilecek bir takım yok burada.
Yorum
-
Aguero'nun devre arasında hiçbir takıma gitme isteği yok arkadaşlar. Menajerinin kendisini daha büyük takımlara satma girişiminde bulundu. Ama geçtiğimiz günlerde Aguero açıklama yaptı. "Her şeyi A. Madrid'e borçluyum. Ligde bu durumdayken hiçbir yere gitmiyorum." gibi bir açıklaması oldu. Daha sonra "Sözleşmem devam ediyor. Eğer kulübüm maddi sıkıntıları aşmak için beni satmayı düşünmüyorsa ben ayrılmayı hiç düşünmüyorum" şeklinde bir demeci daha oldu. İspanya ligini takip eden arkadaşlar varsa mutlaka görmüşlerdir.
Chelsea istediği kadar parayı gözden çıkarsın. Chelsea'nin transfer listesinde Aguero ve Suarez var. Alabilirlerse Suarez'i alırlar.
Aguero, Chelsea'ya gidecek diye umutlanan -Gsli taraftarlar- pek fazla umutlanmasınlar. A. Madrid eğer maddi durumunu sorun ederse satabilir. Ama ben Torres'i satarak yaptıkları hatayı tekrarlamayacaklarını düşünüyorum.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
atletico madrid'in çok iyi bir kadrosu olabilir ancak kesinlikle takım ruhunu;takım olmayı becerememişler.adamların t.direktörleri kovulalı ve yeni t.direktör getireli 5 hafta oldu ancak hala bir patlama yok.bu 2.5 ayda takım olabilirseler belki büyük bir çıkış yapabilirler.he galatasaray çok mu takım ruhuna sahip diyorsanız tabiiki hayır ancak türk futbolcular bu maçlarda kendilerini göstermek için yırtacaklardır bir taraflarını;özellikle arda ekstra motive olacaktır,sonuçta avrupada oynamak istiyor ve bu yolda kendini göstermenin en iyi yolunun bu maç olacağının farkında.türk milli takımı olarak dünya kupasınada gidemediğimize göre kendilerini göstermelerinin tek yolunun bu maçlar olacağının farkındadırlar.açıkçası benim düşüncem atletico-galatasaray maçında iki takımında şansları %50.atletico madrid'i şans olarak ilerde görmüyorum saydığım bu nedenlerden dolayı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum