şu avrupa arenasında takımımızı görememek beni çok üzüyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
fb nın maçını star tv verecekde gs maçını sormaya geldiydim bende herhangi bi kanal veriyomu maçıİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs ve fb nin maclarini hangi kanal verecek acaba?
Yorum
-
2 takımında maçlarını takip ediyorum fenerbahçede alex varsa gol var futbol var alex yoksa fenerbahçede yok.alex uzun süre sakatlanırsa ayvayı yerler kısaca alex=fb'dir.ancak fb'nin böyle hala tek bir kişi üzerinden gitmesi onlara çok büyük zarar sağlayacaktır ilerde çok güçlü rakipler geldiğinde alex'de yetmeyecektir onlara
gs'yi ise bu konuda daha şanslı görüyorum mesela samiyende dinamo bükreş'i 4-1 yendikleri maçta arda sahada yoktu;fb'nin alex'i varsa gs'ninde ardası var ama galatasaray tek bir oyuncuya bağlı kalmadığı için ardanın yeri hemen doluyor.o yüzden avrupa yarışında galatasaray'ı daha şanslı görüyorum ve içimden bir ses baya bir yol alacaklarını söylüyor.misal çeyrek final falan olabilir.
ama bakalım zaman ne gösterecek göreceğiz..
Yorum
-
23 maçtır yenilmeyen ManU'yu yenen Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Bir Türk olarak gurur duydum.
Tarih ManU'nun gruptan çıkmayı garantilediğini, as oyuncularını oynatmadığını, Beşiktaş'ın Çanakkale Geçilmez'i oynadığını yazmayacak. Beşiktaş ManU'yu yendi yazacak.
Tebrikler.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum